Problémy so synom ja už nevládzem žiť..

Príspevok v téme: Problémy so synom ja už nevládzem žiť..
milada128196

dobrý deň píšem sem pretože som zúfalá zo svojho života zo svojho syna ktorý mi robí v živote hrozné peklo.. už svoje dieta nedokážem mať ani rada cítim voči nemu hrozný hnev a beznádej zároveň...môj syn má 29 rokov a celý život mi pripravuje ako matke len trpké skúšky po smrti manžela kedy sme ostali sami je to zo synom peklo dal sa na zlé chodníčky všade má samé dlhy u priateľov rodiny meškáva s výživným na svoje dieťa najnovšie dlhuje už aj nemálú čiastku na poistnom o ktorej som sa dozvedela prednedávnom.. som zúfalá ochorela som zo stresov ktoré mi syn robí... najhoršie je že nemám ani nikoho iného na blízku iba jeho.. naozaj neviem čo mám robiť svojim detom som sa vždy snažila dať všetko pomôcť im pochopiť ich no na syna som prikrátka zakial žil môj manžel bolo to všetko lepšie no mna ako matku nerešpektuje vôbec berie ako samozrejmnosť moju pomoc a nič si nevaží..prosím poradte mi naozaj niekedy nevládzem žiť dalej a neviem čo bude zajtra...

vczdv

hlavne ho poodhlasuj zo vsetkych adries. aby nenarobil dlhy aj tebe. vymen zamok na dverach a nech sa stara sam o seba

adka....

Presne tak ako to uz bolo napisane uz neries svojho syna ,co si mu mala dat uz si mu dala uz je nacase aby sa postaral sam o seba ,ved ked sa mu nepaci nikto ho nedrzi .Ja mam tiez 25 a 19 rocnych synov a ako zacali pracovat povinne prispievaju na domacnost nechcem od nich bohvie aku sumu ,lebo teraz ani mladi nemaju na ruziach ustlane .

adr1a

Syn ma 29r. Je dospely svojpravny samostatny. Aj donutit svoje dieta postarat sa same o seba, aby dospel a postavil sa na vlastne nohy, bol zodpovednym - je druh vychovy. V jeho pripade nevyhnutne. Takze syn nesyn. Vystahuj ho a nech sa stara uz o seba sam. Dokedy to chces robit zanho? Kym si nepritrafis infarkt? Porazku? Ma svoje vlastne dieta. Stara sa on? Kasle nan. A ty chces staremu capovi skakat dokedy okolo riti? Ma dlhy. Dokedy ho chces tahat z pruserov? Tvoj muz to robil roky a vkuse. A ako dopadol? Je uz po nom. A zmenilo to syna? Nie. On pre teba synom bude vzdy. Ale musi padnut na uplne dno a konecne dospiet.

vebe

Musis sa od svojho syna oddelit a prestat mu pomahat. Nie je chory, ani ho nepostihlo nestastie, ze by mu zhorel dom ci nieco podobne. Je dospely a bohuzial nezodpovedny, ale nezodpovednost nie je choroba. Ty sa nauc zit zvoj zivot nezavisle od neho. Zacni chodit medzi ludi, skus nejake kurzy, nejake aktivity s inymi ludmi, chod na vikend na nejaky pobyt, aby si videla ako sa da zit. Zi naplno svoj zivot a prestan riesit problemy svojho syna. Mozno ked uvidi, ze dvere u teba su zavrete a telefon vypnuty, pochopi ze je dospely a zodpovedny sam za seba. Z lasky k nemu musis toto urobit. Nikomu nepomoze ked sa utrapis. Nevychovavaj ho, proste sa uplne odstrihni. Musis to urobit zo dna na den a dosledne. Sokova terapia je niekedy velmi ucinna.