Hladám kamarátku v depresiách

Mesačný princ

Aj napriek tomu, čo som napísal tak musím skonštatovať ešte jednu vec. Človek s depresiami, ktorý je iný a ktorý si toho prežil veľa nedokáže pochopiť nik iný ako človek tak isto s depresiami.

Možno by to chcelo ozaj niekoho kto dokáže ,,pochopiť,, no aj niekoho, kto dokáže vyčariť úsmev na tvári a pomôže zabudnúť. pravdou je, že svet nie je čiernobiely a tieto univerzálne pravidlá nemusia platiť. Čo ak práve tí dvaja, ktorí tie depresie majú dokážu neskutočné veci a zosilní sa u nich nejaká iná vlastnosť a depresia pôjde do úzadia?

Všetko je na tomto svete možné a nech je to už akokoľvek, tak vyskúšaj. No nájsť ľudskú bytosť, ktorá by ťa pochopila a bola natoľko silná, že by ti pomohla zabudnúť bude náročné. No nie nemožné.

Držím palčeky :)

vdepresi

Ale to čo potrebujem je pochopenie nie nával energie , ktorá ma vyčerpáva , alebo pohŕdanie mnou z dovodu že som iná :(

iggzik

Hmm to je teda "pekny" nahlad " Teda mne sa asi pomôcť nedá.." ale dala si tam aspon ASI takze este stale nadej je ;)

Si tu inkognito, tak napis, v com si myslis, ze je problem, alebo co ta trapi,, sem sa mozes tiez vyrozpravat..

Have a nice day

spirited_away

Určite by som ťa pochopila a kľudne by som aj popísala ale v jednom má Mesačný princ pravdu.
Keď si píšeš s človekom ktorý ti rozumie vďaka tomu, že si prechádza podobným, rovnakým alebo aj horším obdobím v živote ako ty tak to môže znamenať aj to, že ťa stiahne so sebou na ešte väčšie dno.
Preto by si mala ešte porozmýšľať nad tým, či určite chceš takýchto ľudí vyhľadávať.
Mne osobne sa práve stalo to že som na tom bola zle a vďaka ľuďom čo ma chápali som na tom bola ešte horšie...

Mesačný princ

Nikdy nehľadaj človeka ktorý má depresie, ak ich máš ty. Podobné sa totiž zosilňuje a nemuselo by to dopadnúť dobre. len rada. potrebuješ nájsť skôr niekoho, kto ti pomôže zabudnúť, že nejaké depresie máš a kto ti vyčarí úsmev na tvári či ponúkne šťastie.