Piercing - opuchnuté ucho

Príspevok v téme: Piercing - opuchnuté ucho
Redsky

Ahojte, pred necelými dvomi týždňami som si dala piercing do ucha (helix). Štúdio bolo profesionálne a mala som s ním už predtým pozitívne skúsenosti. No asi pred dvomi tromi dňami ma začalo bolieť ucho a najmä okolo toho piercingu. Samozrejme, venovala som mu starostlivosť, každy deň som si oblasť piercingu vydezinfikovala, ak som nestihla večer, tak na druhý deň cez deň. A dnes ráno som si všimla, že celé ucho je napuchnuté až tak, že mi odstáva. Nie je to veľká bolesť (aspoň dnes už nie) dá sa to vydržať, ale nemôžem sa ho dotknúť alebo ležať na ňom ako pred opuchom. Nechcem hneď volať do štúdia ak to nie je nič vážne a o pár dní to môže prejsť. Bola by som vďačná ak by ste mi poradili čo mám robiť. Ďakujem. :)

jshdj

ahoj, chcem sa ťa spytat, že čo si nakoniec spravila a či ti to pomohlo.. veľmi ma to zaujíma, keďže som si ho dala spraviť minuly týždeň a všetko bolo v pohode, ale dnes mi to napuchlo, mam to cervene a boli to keď sa toho dotknem. vopred ti ďakujem :)

hcxv

netreba to vobec prehanat s dezinfekciou! neviem cim si si to cistila. ale najlepsie bude ked si budes jemne ucho oplachovat teplou prevarenou vodou v ktorej rozpustis morsku cistu kuchynsku sol. alebo si kup z lekarne jox , je to sice sprej do hrdla, ale na kozu je tiez dobry, ale pozor, farbi oblecenie.. ked ti ten opuch neprejde ani sa nezlepsi, chod k obvodnej lekarke. budes potrebovat antibioticku mast. pozri doma ci nemate framykoin, to by malo pomoct ale nepouzivaj to dlhodobo