Co robit

Príspevok v téme: Co robit
Smutnass

Som tehotna,mame uz jedno dieta a cakam dalsie. Ked som sa to dozvedela plakala som,pretoze s muzom mame velke problemy. Povedal mi,ze ved pojdes na potrat. Za jeden vecer ked sme sa milovali a viem,ze spolu nebudeme som ziskala neuveritelny pocit zlyhania,ze som to dovolila. Robila som maximum,obetovala som vsetko aby sa to v nasom manzelstve napravilo a teraz citim obrovsku bolest. Som hlupa a ten pocit je hrozny.muz ma nemiluje,cakame babo a ja som v uplnych koncoch. Co som to za zenu a mamu,ze som toto pripustila?

babovk4

Co je vlastne take strasne na potrate? Isto lepsie ako sa narodit do rodiny kde ho niektory z rodicov nechcel, do rozbitej rodiny, alebo kde nie je dostatocne financne zazemie. (Nehovoriac ak by malo mat este aj nejaky zdravotny hendikep, ale to uz je ina tema)

Filip TT

Smutna - medzi známymi máme aj také prípady, keď sa im narodilo bábo uprostred manželskej krízy.

Dá sa to prekonať, mame v tých problémoch práve to bábätko ostalo ako potešenie a dôvod prečo bojovať ďalej.

Pozri, život to tak nepravdepodobne zariadil, že ste sa napriek všetkému milovali, zrovna si nebrala antikoncepciu a z toho jedného razu je tu vaše dieťa.

Nerozmýšľaj nad rozvodom, nerieš ani manžela, nehádaj sa s ním, obráť svoju pozornosť na deti a ži pre nich. Nechaj manžela, nech nad tým všetkým uvažuje sám, či ťa teraz nechá, alebo nie.

Keby si potrebovala pomoc, som Ti ochotný pomôcť.

blueberryNN

smutnass, uz si prestan vycitat, sme iba ludia a robime chyby. A ty si ich vsetky uvedomujes, tak si ich snad aj raz odpustis. Nebola som nikdy v situacii ako ty, ale mam taky dojem, ze ak by si isla na interupciu, bude to este horsie. Mam tiez dojem, ze ak sa od toho muza dokazes osamostatnit, mozes mat pred sebou pekny zivot. Mas na to financie, mas kde byvat, citis sa na to dost silna? Bodaj by to tak bolo...

Smutnass

Antikoncepciu beriem,len zial sa mi stalo,ze som vynechala 2 tabletky z blistra a tak som teraz v krci. Ja riesim a rozmyslam o rozvode,teda obaja a jedna slaba chvilka. Jeho odpoved,ja nebudem iny,chod na interupciu ak chces. Toto povie manzel manzelke?ale co som vlastne cakala. Nemiluje ma,manipuluje. Ked mi povie raz za cas ze ma lubi,ja som happy a potom mam zasa peklo. Uz som sa nechcela trapit,ale komu niet rady,tomu niet pomoci. Ja som chcela rodinu,on tiez ale aj slobodny zivot. A takto sa zit neda.

poradcas

Z ciste fyziologickeho hladiska - milovala si sa s nim, lebo si mala ovulaciu a nevedela si to ovladnut a preto si aj otehotnela - mala si riesit antikoncepciu. Ber to ako ponaucenie do buducna.

martinaZV

Urcite si dieta nedaj vziat.. On to bude este lutovat a bude si neskor hladat cestu k dietatu. A Ti garantujem, ze to dieta mu vsetku tvoju bolest raz vrati.. Viem o tom svoje. Kazdemu sa raz vsetko vrati. Zvladnes to neboj sa. Drzim Ti palce!

smutnass

nie je tu nik,co sa s takym niecim stretol? som dospela, uz myslim, ze dost na to aby som si poradila sama,ale mam strasny pocit zo seba.