ako pomôcť kamarátke?

Príspevok v téme: ako pomôcť kamarátke?
denka789

ahojte chcem vás poprosiť o radu ohľadom mojej kamarátky pretože si myslím že totálne prišla o rozum... už ale 7 rokov s prestávkami chodí s chlapom ktorý ju podvádza, dá jej hocikedy facku aj vonku pred ľudmi zakazuje jej kamarátky,zakazuje jej chodiť na email internet a von... ona je načisto sprostá vo všetkom ho počúva a dokonca sa bojí že o neho príde tak mu vo všetkom vyhovie! my dve sme spolu naposledy boli ked mali ,,prestávku,, a akonáhle ju zasa uprosil nato aby s ním bola už sme sa zasa dlhú dobu nevideli.. som naňu neskutočne beznádejne naštvaná a najradšej by som ju prefackala aby sa zobudila.. proste celý život obetuje tomu debilovi a vomne to vrie ked vidím že ona ťahá celú domácnosť on nemá robotu podvádza ju ponižuje a ona sa ho zastáva... čo poradiť takému človeku? mali ste v okolí niekoho takého? vdaka za rady..

LMarika

Vobec sa nesnaz o rozpad jej vztahu s tym muzom. Je to asi krute, ale ona na to musi prist sama. Ona ten rozchod musi chciet sama a ked ho nechce, nech trpi, tak jej treba. Uz sa jej stalo vela zleho, ale ona sa z maleho zla nepoucila, tak sa mozno pouci z velkeho zla, ked sa jej stane nieco este horsie.

Mesačný princ

Nič v zlom, ale ak by sa každý takto správal tak...

Najlepšie starať sa o seba však?

To Vás nenapadlo, že ak sa človek o niekoho bojí tak sa bojí?

Preto to v tejto spoločnosti tak vyzerá, lebo sa každý stará len o seba a doslova ,,SERIE,, na druhých.

verbenka

každá obeť si nájde svojho vraha...je to jej život, vykašli sa na to. Pomáhaj až vtedy, keď ona za tebou príde, že pomoc potrebuje.