Pravda?

Rolexx

dievcatko moje zlate, kolko muzov spava akoze so svojou frajerkou a pritom ju nemiluje a ma poprinej aj inu. Muzi maju casto sex len kvoli potrebe vlastnej. Nemusia preto zenu milovat.

michal555

Ovplyvni to chlapa. Ale aby to malo zmysel tak to musi byt vyvrcholenie lasky. Odkladat na dlho to netreba, ale ani sa ponahlat. V prvom rade sa musite na to citit vy dvaja, nepocuvaj rady ostatnych, vy dvaja musite citit ze teraz je ten spravny cas. Univerzalny navod neexistuje, prajem spravne rozhodnutie.

škorica

áno, rozprávame sa..ale ja som nespala s nikým a on už mal dosť priateliek. Tak ma to aj dosť trápi a popravde sa aj porovnávam s jeho bývalými, že ja nedokážem nabrať odvahu a vyspať sa s ním a oni nemala problém. A také všelijaké to je pre mňa, no.

odpoveďák

Jasné, že ovplyvní pozitívne v tom prípade, ak je váš vzťah funkčný už teraz. Ako záchranu vzťahu neposlúži. Inak si 10 mesiacov vo vzťahu a nerozprávate sa o sexe?

škorica

Psychologička má po 60tke. Tak toto mi povedala. A že tým, že sním nespávam, je dosť možné, že môže byť stále napútaný na bývalú priateľku, ak s ňou spával.

Mesačný princ

??? OMG ??? to máš čo za psychologičku???

Nič v zlom ale nesúhlasím ani s tvojimi kamarátkami, ani s tebou a ani so psychologičkou!

škorica

Občas chodím ku psychologičke sa porozprávať a ona mi to potvrdila, čo mi povedali kamarátky. chlap si vie uvedomiť lásku, až keď je sex a to je pre neho dôkaz, že ho žena naozaj miluje (vo vzťahu, nie len tak nezáväzne). Vtedy vraj sa vytvorí veľké puto a muž miluje. Každý má asi na to iný názor.

Mesačný princ

neovplyvní to len chlapa ale oboch partnerov. Intímny styk je posun vo vzťahu a buď dopadne dobre alebo si nesadnete. je to dosť podstatná skutočnosť, ktorú nie je dobré odkladať veľmi dlho.

čo je pre mňa prejavom lásky? porozumenie a tolerancia partnera. Aby to bola moja spriaznená duša, nepotrebujem dôkaz lásky ak myslíš na toto.

možno záujem, je toho viac...v podstate je to všetko dokopy :D Prejavom lásky nemôže byť nič konkrétne :)

ivobrick

Minimalne alebo nijako, ak sa dobre poznate lubite a SPITE SPOLU - to neznamena ze za kazdu cenu musite sulozit, vies uspokojovat sa da aj inak :D

Co to mas za blbe kamaratky? Mentalne na 14-15 typujem.

škorica

Odpoveďák

Pravda, mala som sa lepšie vyjadriť. Viem, je to na nás dvoch či spolu spávame laebo nie. A chcela by som vedieť či to nejako chlapa ovplyvní, keď začne spávať so ženou, s kt. je vo vzťahu?