Neustále ma klame..

Príspevok v téme: Neustále ma klame..
Zneužitý Pes

Tak, ako začať.. mal som krásny vzťah s jednou slečnou, bolo to to najkrajšie, čo som prežíval v mojom živote.. trvalo to rok a pol, potom som dostal možnosť pracovať v Nemecku a keďže sme mali v dohľadne náš cieľ - spoločný byt, tak som sa rozhodol, že idem do toho a zarobím nám naň..

Po dvoch mesiacoch, ako som bol preč, chodil som domov raz za 2 týždne na pár dní, sa nám začal vzťah kaziť, nechcela už so mnou ani poriadne komunikovať a bola ku mne chladná.. potom som sa dozvedel, že niečo má s dákym chalanom.. hneď som od nej zisťoval, či je to pravda a blbosti a bol som samozrejme riadne naštvaný a ona sa mi priznala po dlhých dialógoch, že bol za ňou doma ale len preto, aby jej doniesol peňaženku, ktorú si nechala v práci a že by s ním nikdy nič nemala..

Potom bolo asi dva-tri dni všetko v poriadku, odpustil som jej to.. a potom zrazu z ničoho nič, mi napísala, ani len nezavolala ale napísala mi, že je koniec a že už nikdy nebudeme spolu a že nie je už žiadna nádej a blbosti.. odvtedy ma ignorovala, ani sa mi neozývala a nič.. ja som bol v tej dobe ešte v Nemecku a nemal som nikoho, komu by som sa mohol posťažovať, bolo to hrozné trápenie... za 2 týždne, keď som prišiel domov, volal som jej hneď zúfalý, že som už doma a že by som si to chcel aspoň vyrozprávať.. vyskočila na mňa, že jej mám dať pokoj a zložila mi..

V tom nastal zlom, zistil som, že s tým chalanom, čo sa s ním stretávala, že spolu chodia a sú prešťastní obaja.. bolo mi to veľmi ľúto a musím sa priznať, že som si pár krát sám aj poplakal ako taký správny chlap..

Po pár týždňoch nastal ďalší zlom.. mal som pomer s mojom dlhoročnou kamarátkou a tento vzťah sme si udržiavali dlhšie.. ona sa tiež trápila kvôli láska, sklamal ju priateľ a opustil ju a ja som mal to isté, tak sme sa navzájom trochu utešovali asi aj viac, ako by bolo treba..

Nejakým činom sa to, vtedy už moja bývalá dozvedela, a začali telefonáty o tom, ako ma potrebuje a miluje a že poslala k vode aj toho jej chlapa, čo mala a že nech sa len ku nej vrátim.. Po pár dňoch a dialógoch s kamarátkou, som sa s ňou stretol... stretávali sme sa 1-2x do týždňa, na káve a rozprávali sme sa o tom, čo nám vadilo na vzťahu a tak a že prečo sa to vlastne stalo, aj ja som robil niekedy chyby, bol som moc žiarlivý a tak... takto to šlo pár týždňov, až jeden osudový večer sme sa dáko zarozprávali až príliš, zviedla ma a vyspali sme sa spolu... začala mi rozprávať, ako chce náš vzťah, ako predtým a samozrejme ja som to v tej celej naivite zobral vážne a pritakával jej. Bolo veľa dní, kedy mi vyplakávala na pleci, ako jej je všetko ľúto a ja som bol rád, že je znova pri mne a objíma ma, a že mám zasa na srdci ten úžasný pocit, ktorý mi tak chýbal...

Asi pred mesiacom išla na jednu zábavu... keďže jej vždy vadilo, že som žiarlivý, snažil som sa to prehrýzť aj keď vnútri mi čosi hovorilo, aby som sa o ňu bál... ale nestalo sa tak a všetko bolo v pohode až kým mi ráno nevolal kamarát, že ju tam videl ako tancuje s dákym chalanom, ktorý je z nej ževraj v prdeli a vypisujú si.. ona sa nechcela priznať a potom to argumentovala tým, že bola moc opitá a nepamätá si to ale že je to dosť možné.. odpustil som jej..

Všetko išlo krásne až do včera, kedy som sa dozvedel, že na chate so spolužiakmi, kde bola pred 2 týždňami, ževraj spala s jednym spolužiakom.. Dokonca som hovoril aj s ním, a tvrdil, že pri sebe iba spali a nič spolu nemali... ona sa najskôr nechcela priznať ale potom, keď som podložil dôkaz, začala rozprávať znova ten istý scenár, že bola moc opitá a bolo jej zle, tak si ľahla na gauč a je možné, že si ku nej niekto ľahol ale nepamäatá si to ale že aj keď pri nej spal, tak nemali spolu nič..

Ku tomu mi ešte napísala správu naša spoločná kamarátka, ževraj jej hovorila opitá, že sa ku mne vrátila iba preto, pretože jej chýbal sex.. aj to však vyvrátila tvrdením, že nikdy nič také nepovedala..

Tak veľmi ju milujem ale teraz som už úplne stratený, neviem, čo mám robiť, neviem prečo mi toto robí, keď ja by som jej dal všetko.. je mi zo všetkého zle..

Čo mám robiť?

kafe

čo ja, to čo on stvára je des! Najlepšie keby znovu odišiel do Nemecka, zahrabal sa prácou a trochu sa znormálnil. Ja ked vidím vetu - dal by som jej/jemu všetko - otvára sa mi nožík vo vrecku. Silný a sebavedomý človek si také niečo môže dovoliť, dať druhému všetko. Pokiaľ to robí slaboch, tak to nedopadne dobre a druhá strana to zneužíva.

marek1111

Robí si s tebou čo chce a to nesmieš tolerovať, pokiaľ sa jej dáš manipulovať tak bude ešte horšie, musíš sa správať chladne a už jej nenaletieť. Uvedom si že s tebou zametá a to by si nemal dovoliť, že si chlap a nie nejaký jej poskok a slaboch. Nejaký ten mesiac s ňou proste ukonči kontakt, ked sa ozve spravaj sa chladne a uvidíš čo bude dalej, aj keď najlepšie by to bolo ukončiť úplne. Viem že je to ťažké keď ju ľúbiš ale po pár týždnov ked ju neuvidíš ti bude lepšie len musíš vydržať.

kafe

ty si taký dobrácky ťuťko pre tvoju frajerku. Necháš si skákať po hlave, asi si aj pri peniazoch, tak ťa trochu využije, vyžmýka, šak prečo by nie, keď si blb a necháš sa. Ale normálny chlap má trochu hrdosti a nedolieza za ženskou, čo sa najprv bezdôvodne rozíde a okamžite si nájde náhradu. Načo ti je partnerka, ktorú musíš strážiť aby sa neopila, lebo ona chúďatko nevie čo robí, lozí za chlapmi, klame.. to fakt TOTO potrebuješ ku šťastiu?? Rok a pol ti s ňou bolo fajn, poďakuj sa jej za to a choď zase o dúm dál. Tá ženská nestojí za nič. Ale ak sa potrebuješ silou mocou trápiť a triasť, kde zase čo vystrájala a či ťa podviedla alebo nie, prosím. Pre mňa si blb ty, že ešte vôbec strácaš čas s takou trúbkou.

sob rudolf

Zneužitý Pes, ako takto dokážeš žiť? Veď ja to nedokážem ani čítať. Zrejme do nej musíš byť veľmi zamilovaný, keď jej dovolíš byť takou. Podľa mňa s ňou strácaš čas. A nielen ten.

pistek

Slobodna v C napisala obrovsku pravdu..

Ono to tak byva....

K... si svoje stastie neprespia a dobrym dievcatam ostavaju oci pre plac..

Mne tento tvoj prispevok tak nieco vo mne ozivil ze mam chut niekomu zavolat napisat a vynadat mu az by onemel..)) kaslem uz na vsetko...

Ak stratíš svoj zrak, láska ťa vždy bude viesť tým správnym smerom ..

Ak stratíš svoju reč, láska to vždy povie za teba ..

Ak stratíš svoj sluch, láska ti vždy ukáže kadiaľ ísť ..

Vždy dôveruj láske, lebo ona je tým najsilnejším zmyslom života...

Pozri. Odpovedz si uprimne sam sebe. Je toto tvoja naozajstna skutocna prava osudova?...laska? Mozes si ju vsadit do toho mojho citatu?? Obstala by v nom? Robila by toto skutocna laska keby naozaj skutocne uprimne a cisto niekoho milovala? Spravala by sa takto zena k muzovi keby jej na nom zalezalo, keby si ho vazila ctila a respektovala ho? Ty si siel prec nie kvoli blbosti, kvoli dlhej chvilke ci nude, atd..ale siel si tam do zahranicia zarobit na vase spolocne hniezdo. Byvanie pre vas dvoch. Siel si tam s istym cielom viziou. Vies.. V laske vzdy trpi ten co vacsmi miluje. A tu plati.ze ty milujes viac a vacsmi nez ona. Je to na tebe, ako co dalej. Jedno je co hovoria ini (zavist, mozu vam - jej - tebe chciet uskodit, ublizit atd)..ale zas ako sa hovori, bez vanku sa ani listok nepohne..a na natlak atd sa ti aj sama dosial vzdy priznala co ti prv zatlkala..takze svata isto nie je..

Ty s nou budes zit. Ty budes s nou zdielat dobre i zle..stastie i stradanie..atd. Chces to? Veris jej? Vies ze je do pohody nepohody? Ze sa na nu mozes fakt spolahnut?..verit jej?..doverovat?..spolahnut sa na nu?..ze ta viac nesklame neoklame neublizi ti vedome? Si dospely. Mas rozum. Tak sa rozhodni...

murkoo

okamzite ju kopni do zadku neviem ako si s nou mohol vydrzat tak dlho ked aj pred tym sa tak spravala mal som taku istu nezmeni sa sam vidis ze neje ta prava pri pravej nebudes ziarlit lebo si budes na 100% isty ze ti neublizi prava nebude lietat s kamaratmi a robit hluposti to bude asi nejaka mladucka hlupucka

Slobodna

A) Ty sa dozvedas zaujimave veci. Si si isty, ze zdroje su doveryhodne a kamarati naozaj kamaratmi? Kolko vztahov stroskotalo na vymysloch kamaratov.

B) Neviem, kolko ma dievca rokov, pripustme na chvilu, ze je to mozno pravda, v tom pripade sa sprava ako nevyzreta sliepka.

C) Vies, niektore zeny si zasluzia modre z neba, no takym ho nedate. Niektore si zasluzia, len medzi oci, aby sa spamatali. Hadaj, kam by patrila ta tvoja?