Mam strašný strach

Príspevok v téme: Mam strašný strach
68vierka

Ahojte o týžden a pol mam ist na operáciu laparoskopiu ,pred polrokom mi môj lekár dg.myom na maternici a teraz o polroka nato som šla na sono lebo ma začalo pobolievat brucho ,mala som kŕče ,výsledok zo Sona bol ze na vajecniku nieco je ,bud cysta alebo endometrioza ,z krčka som mala robený odber výsledok bol negatívny pred polrokom.teraz mi odobral krv na onkomarkery výsledok bol negatívny .bojim sa ze tam budem mat nádor zhubný ,veľmi zle myslím negatívne ,,,,,, menzes mam ok ani bolesti nemam skoro ,ziadne problemy nemam akurat vtedy co som mala tie kŕče jeden vecer ,,,,máte s tym niekto nejaké skúsenosti ? Mam strašný strach

Biela Kobra

Ahoj, ja som bola nedávno na laparoskopii, brali mi myómy z vonkajšej aj vnútornej strany, čistili ma, a mala som veľa zrastov po zápaloch. Bola som takto už tretíkrát. Chodím na súkromnú kliniku, kde ťa operujú presne na hodinu, ako si objednaná, a na druhý deň ideš domov. Prvýkrát som sa tiež strašne bála, napísala som si aj závet (ten nikdy nezaškodí). Nakoniec to bol len malý zákrok a večer som šla už domov. Strach je proste prirodzený. Dôležité je, aby si si nenamýšľala, čo tam nie je, a upäla sa na to, aby si bola čím skôr doma, pri svojich blízkych, lebo oni ťa majú radi a potrebujú ťa. Hlavu hore, to zvládneš, ako aj tisícky druhých pred tebou a po tebe. My ženy musíme byť silné, aby sme utiahli všetko, čo je na nás naložené, tak buď silná aj ty a upriam sa na to dobré, čo bude po tvojej operácii. Držím palce.

Melvi

nemusis sa bat... alebo neviem co chces pocut... aj mna to caka lebo mam endometriozu a mam cystu na vajecniku, gynekolog mi vravi ze to nic nie je ta oepracia... ze sa spravia 2 ci 3 dierky a spolu v nemocnici si asi 3 dni a hotovo, vravela to takto no nemyslim si ze je to take huraaa super ako vravi ona :D ale nerobim si starosti z tej cysty, ja mam ovela vacsie bolesti ako ty a pri menzese uz ani nehovorim, to sa neda vydrzat, takze pokoj... :)

68vierka

L.Borgia

A ked by sa mi potvrdila ta endometrioza,co ma potom caka? co cakalo teba? mozes moct mat deticky? lebo ja strasne ,

anjelik *

Vierka, čím viac sa budeš báť, tým to pre teba bude horšie. Vieš ako sa vraví, že v zdravom tele, zdravý duch. To platí aj naopak..zdravý duch pomôže zdraviu v tele. Strach je veru na hony vzdialený od myšlienok zdravia a tak sa snaž nemyslieť negatívne, nevymýšľať si katastrofické scénare, ale naopak,..zo všetkých síl sa držať a čo najdlhšie, predstavy, že si zdravá, že vaječníky sú zdravé..že všetko dopadne úúplne dokonale. A toto všetko aj cítiť...radosť, pokoj, vyrovnanosť. Potom sa aj po operácii rýchlo zotavíš. Drž sa. :o)