chcem si niekoho najst

Čierna mačka

IqTykve...či aké umelecké meno si si dal, ktoré sa ti mimochodom naozaj hodí, dúfam, že nemáš viac ako 20 rokov, lebo takto uraziť mladé dievčatá, už nech sú, aké sú, toto môže len jedna nevyzretá, životom ešte neskúšaná osoba. Dievča sa chce vyžalovať z problému, ktorý patrí k jej veku, ktorý možno pre ňu je momentálne neriešiteľný problém a jeden iq expert jej zhodí už aj tak nízke sebavedomie na nulu. Klobúk dole ty inteligent....Dievčatá nič sa nebojte, nájde sa niekto aj pre vás. Krása je relatívny pojem a čo sa páči mne inému nemusí a tak...Hlavu hore....

_meno

Ahoj zara2248

To sebavedomie ti niekto vzal, znicil.

Stalo sa to mozno preto, ze ked si mala vsetko si sa zacala spravat nadradene, alebo mozno preto ze ked si chcela dat vsetko druhym, a ti to vsetko vzali, alebo hocico ine :_)

Z mojej skusenosti Zivot hra akoby taku hru dvojhru, hru paradoxu : ked sa postavis za Zivot, postavi sa Zivot za teba.

Tak lajicky povedane, ked sa rozhodnes byt stihla, budes na tom tvrdo makat, cestou stretnes mnoho ludi co sa na svoje zivoty vykaslali a budu chciet aby si neuspela tiez, Preto je dolezite aby si sa postavila za svoj zivot, a za to ci je spravne - moze ti to pripadat podla mozgu ako blbost, mozu ti tvoje pocity davat najavo ze sa citis zle, ze je to blbost. Vsetko v zivote sa postavi proti tebe, a Zivot bude zvedavy, za co sa postavis ty.

Zivot je zvedavy ako velmi sme odhodlany.

Zmysel zivota je nad vsetkym - nad rodinou, nad priatelmi, kamaratmi, zvieratami, prírodou, rozumom, pocitmi ... kto bojuje môže prehrať-ale jeho život bude to mať zmysel. kto nebojuje - ten už svoj život prehral.

Preco ti najvacsi ludia na Zemi boli najviac trestani, zosmiesnovani, mali "mizerne zivoty" bez vsetkeho, sami pouzivali seba aj ked sa stracali - lebo videli zmysel v niecom co je spravne, spravne aj keby pri tom mali vsetko stratit - preto jedine zmysel dava zivot zmysel.

Ked sa rozhodnes verit sa, a prestanes pochybovat - vtedy budu dalsie kroky uz trochu konkretnejsie ako zmena stravy, zmena prostredia, zmena pohybu, atd atd tie zmeny pridu, ked sa rozhodnes ze uz mas toho vsetkeho dost !

Nebude to sice lahke, ale bude to stat za to !

Pekny den a veeeeeeeeela radosti a odhodlania a zabavy prajem zara2248

SimizoSimova

iqtykve...: určite nehľadám chalana ako z časopisu, mne kamarátky vždy hovorili, že sa mi páčia škaredý chalani, ale pre mňa boli pekný. Mňa vždy zaujme charizma. Pokiaľ si nevidel chalana, ktorý slečnu v autobuse zaujal a nevieš posúdiť, či je ako z časopisu, tak sa láskavo nabudúce zdrž takýchto komentárov.

iqtykve...

"Vcera som stretla krasneho chalana v autobuse,ale si ma nevsimol"

tlste ste, skarede ste ako noc, ale chceli by ste chalana ako z casopisu:D tam hladajte odpoved preco ste a aj vzdy budete same - lebo ste este aj sproste a vygumovane mediami;)

SimizoSimova

Ja mám rovnaký problém, až na to, že mám 24 rokov a rodina na mňa kvôli tomu tak tlačí, že som už dlhodobo v depresií a neviem z toho von. Aj to, že som väčšinu života bola sama a neviem si seba predstaviť vo vzťahu. Navyše, keď tak pozerám na dnešných mladých, tak neviem čo by som druhej polovičke ponúkla.

lifeislife

Ja osobne si myslim, ze ked to ma prist tak to prost pride, netreba nic silit, hlavne bud stale sebou a na nic sa nehraj a niecim takym ako nadvaha, tym sa netrap, ludia su rozny a by si sa divila, kolko chlapov preferuje skor zaoblenejsie zeny :)