Život je dar?

Príspevok v téme: Život je dar?
burnedout

Niektorí ľudia vehementne tvrdia, že život je dar. Ale prečo by mal byť? Ja som na tento svet nechcel a myslím, že ani jeden z rodičov moc nechcel. Aspoň som si pripadal ako príťaž celý život.

Mňa sa nikto nepýtal, či chcem ísť na svet. Život ma nebaví odkedy ho vnímam. Je to pre mňa len utrpenie. A chcem to už skončiť!

agape

Burnedout. Citim to rovnako ako aj ty. Uz najmenej tisic krat si priala radsej nezit. Nic ma tu nenaplna netesi nabavi. Som ako naprogramovany robot. Totalny matrix

Gima

Život je dar. Darovali ti ho z lasky. Z lásky prveho počatia. Ty sam si zrodenim vztahu medzi tvojimi rodičmi. Oni ti ho darovali. Nesmieš si život vziat nech je akokolvek krutý. Každý človek prechádza temným obdobím, ked nechape svoju existenciu, bytie, no po čase to prekona a život ide dalej. Nauč sa vnímať život pozitivne, to že nemas dievča nie je tragedia, ked sa naučiš tvoriť štastie aj z malych a bezvyznamnych vecí, neskor to stastie , radosť a lasku možno najdes aj v nejakom dievčati. Prajem Ti krasne a vesele prežitie sviatkov.

Kýčera

Anjelik*, Tebe, tým, kt. nie je osud druhých ľahostajní a aj tým ostatným nešťastníkom, kt. nikto nechápe, nerozumie,... prajem pokojné a láskyplné Vianoce v kruhu tých, kt. majú najradšej, v novom roku veľa šťastia, psychického aj telesného zdravia, lásky, úspechov, aby sa vám splnili všetky sny, našli ste to, čo hľadáte a nadobudli pokoj v duši.

anjelik *

Ty nie si svoja osobnosť, osobnosť je to, čo ti pomohli vytvoriť ostatní. Až tak dokonale, že radu vyhodnotíš ako povýšenosť. :o) Práve to, za čo ťa mali už ako malé decko, ti určuje, ako berieš tých druhých. Že sa majú potrebu nad teba vyvyšovať. Ak by si sa zamyslel, došlo by ti, že je to hlúposť

krutapravda

Zivot je bolestny a zakerny trest z ktoreho vedie jediny unik a tym je smrt. Cim skor zomriete tym viac trapenia sebe aj ostatnemu zivemu usetrite. Najmoralnejsim a najsucitnejsim cinom ktory ziva bytost moze vykonat je spachat samovrazdu. Druhym takym cinom je aspon odmietnutie rozmnozovania, aby neuvrhal v trapenie nove obete ktore by tento neuprosny materialny svet mohol zotrocit podla svojich bezcitnych sadomasochistickych pravidiel.

Az ked posledna ziva dusa posledny krat vydychne zavladne v tomto svete konecne harmonia a mier.

Zivot = nepokoj a trapenie

burntout

anjelik je mi jedno, či si o mne myslíš, že som slabý, alebo ako si nazvala moju osobnosť. Mimochodom, čo ty môžeš vedieť o mojej osobnosti. Ja sa poznám najlepšie a sám viem, čoho som schopný. Ale ty si z pár viet na diskusii si vydedukovala, že som kkt. Máš právo na svoj názor, tak ako aj ja a hocikto iný.
Áno súhlasím, myšlienka má svoju silu, vibrácie, frekvenciu atď. Aj ja som čítal o tom pár kníh ;)
Takže ešte raz, mne je jedno ako si ma označila, mňa len iritovalo tvoje povýšenecké správanie ;)
Piece