Run from the Suicide

Príspevok v téme: Run from the Suicide
cheynne strokes

I hate..
Nemám chuť držať telo pri živote, veď načo.. Vnútro zabila šikana zo strednej školy (ak si ňou niekto prešiel a sa sňou vyrovnal tak ako, asi viem ale potrebujem to počuť). Najsť si cestu k ľudom je pre mňa problem, čiže nemám žiadných priateľov a ani nechcem. Dievča ? Žiadne som nikdy nemal, veď ktorá sprostá by ma chcela ? Blbca čo zlyhal na plnej čiare. 24 a psychika na bode mrázu, panic, dement, lúzer v plnej kráse.

Aspoň že uzol na slúčku je ľahký.. ako dlho trvá kým omdliem na lane ?

Jax

Otazka je, ci chces naozaj nieco zmenit. Je vela moznosti, ako na to, ale vsetky su podmiene jednym - naozaj chciet. Co sa sebavedomia tyka, riesil by som to cez psychologa. To je najjednoduchsie a najucinnejsie.
Odkial si?

Kýčera

Ty žiaden dement, ani lúzer nie si! Si len človek, kt. sa dookola zmieta okolo seba v kruhu, nevie nájsť ten gordický uzol, aby ho prerezal a z kruhu vystúpil. Už teraz sa zmietaš v mrákotach, Ty tu slučku potrebuješ uvoľniť, nie zatiahnuť! Potrebuješ pomoc, vyhľadaj nejakého terapeuta, kt. Ti pomôže sa s danou situáciou vyrovnať, ukáže Ti smer, ako sa pohnúť dopredu, príp. sprav ako Ti radí Mam 56. Zabudnúť nezabudneš, ale naučíš sa s tým žiť.

Prezyvka055

Omdlies prakticky hned ale to lano musi byt dostatocne dlhe ale zas nie tak dlhe aby ti zoskok otrhol hlavu.

Ale neodporucam, dievcata zeny a vobec ziaden cudzi clovek a vobec uz nie nejaky debil zo skoly/prace nestoji za to aby si si zobral vlastny zivot.

michael067

To vieš každý tu dáva také rady, niekto nemá ani to, ale tenn čo nemá ani to zase napríklad nezažil niekoľko ročnu ťažku šikanu v škole, alebo niečo iné.
Jedno je isté treba sa zameriať na tu šikanu a vyriešiť hlavne ten problém.
Ako? Neviem no možem poradiť.
Snažiť sa byť v spoločnosti ľudí ktorý ťa budu mať radi, sem tam sa na teba aj usmeju (nie posmievačne), proste že ti daju pocítiť že ťa beru vážne, a maju ťa radi.

Cheynne Strokes

?

Pýtal som sa ako sa vyrovnať z následkami zo šikany... to nebola týždňová záležitosť, ale niekoľko rokov. Ako nabrať sebavedomie, mám prácu (ťažká) ale baví ma. Teraz tu daju tie kecy máš prácu niekto nema ani to. Chcem viac, hlavne v osobnom živote, život úteka pomedzi prsty a ja neznašam ten pocit. Mal by som to zmeniť ja sám ale nedokažem to, kým nezabudnem, čo sa nestane nikdy.

Neznášam sa.

Mesačný princ

cheynne strokes - vieš aký je to slobodný človek? Je to taký, ktorý nemá absolútne nič. Ja už niečo málo mám a nie som tak slobodný ako ty ale nemyslíš, že je to výhoda? Najlepšie je nemať účet v banke, oficiálnu prácu, žiadne poistenie, partnerov a deti, majetok, a dokonca ani sebaúctu... :) čo ti môžu vziať ak nič nemáš?

A týchto ľudí sa tí hore boja najviac, pretože vedia, že nech spravia čokoľvek, tak ich nezlomia, nemôžu ich vykorisťovať a nie sú manipulovateľní,

Ale máš pravdu, ak ti to urobí radosť, tak prečo to neskúsiť veď ,,žijeme len raz,, :)

pacientSK

Ahoj, mám vek skoro rovnaký ako ty, škola nedokončená, priateľka tiež nikdy, proste s týmto sa stretáva strašne veľa ľudí, nie si sám, čo sa momentálne topí povedzme to v sračkách na rovinu, ja si prechádzam už asi 4 roky veľmi ťažkým obdobím a je to aj o tom, či budeš hľadať nejaké riešenia a budeš sa snažiť napredovať, alebo sa budeš do konca života bahniť v negativizme a trpieť trebárs aj ďalších 20 rokov, podľa mňa je vždy cesta z toho von, dejú sa aj oveľa horšie veci, viem, že ti asi moc nepomôžeš tým, že niekto je bezdomovec a je horšie na tom od teba, ale ti máš aspoň ešte stále na čom stavať a máš lepšiu šancu sa dostať z týchto problémov ako taký človek, čo nemá nič. A moja osobná skúsenosť je, že vždy môže byť horšie, a keď nebudeš na sebe nejakým spôsobom pracovať a hľadať riešenia, tak to bude z roka na rok horšie, budeš sa viac topiť a bude sa ti chcieť čoraz menej do niečoho pustiť, až sa v tom utopíš a uvaríš vo vlastnej šťave, ako sa to deje mne. A potom hrozí, že ostaneš zatrpknutý človek, ako väčšina dnešných ľudí, čo závidí a majú nanič život. Skús hľadať riešenia a nejako začať pomaly, kým je to ešte znesiteľné.

mam56

V dnešnej dobe je viac ľudí v podobnej situácii, v akej si ty. Môjho kamaráta majú vysťahovať, lebo neplatil nájom. Tiež mi hovoril, že uvažuje o samovražde.
Ja keď som uvažoval o samovražbe a mal som samovražebné myšlienky, tak som išiel dobrovoľne na liečenie a tam mi pomohli. Ešte sa na mňa primár pekne pozeral, že som sa k svoju životu tak zodpovedne postavil.
Mal by si aj ty.