Striedanie sprch - akou koncit??

shakt

Mam a neurazila som sa,len to neviem pochopit,je to logicke,takou akou zacinas musis aj skoncit-telo dat opat do rovnovahy!

agina

Ved co si sa urazila shakt??? Ja sa ta normalne pytam, preco sa to tak nesmie robit...ak na to nemas padne vysvetlenie, tak potom neviem...

nina30

Žiadna studená voda nie je na spaľovanie tukov. Je vedecky dokázané že v chlade telo podvedome vytvára zásoby tuku, - ochranu pred chladom. Tá studená voda je dobrá na vzpruženie pokožky, prekrvenie a spevnenie. Neviem ale laický názor začať teplou a postupne ochladzovať je asi ten lepší.

shakt

No agina a robis to zle...postup mas spravny ale koncit musis vzdy takou akou zacinas!!!cize teplou...neviem si predstavit ze by niekto hned na zaciatku na seba nalial studenu vodu a na konci tiez nie..ale ako chcete..

agina

Ja to aspon robim tak, ze zacnem teplou vodou, pomaly pridavam studenu a uberam teplu, az mam pustenu celkom studenu.Treba to takto postupne, aby telo nedostalo taky tepelny sok.Potom zase postupne pridavas teplejsiu a teplejsiu a tak striedas.Sprchovanie zakoncim studenou.