Ako na zaludok?

aura

Ak ju nedokážeš prehltnúť, tak sa daj uspať. Ja som na tom bola už desať rázy a prvých päť krát som bola v uplnej anesteze. Teraz som si na to už zvykla a nemam stym žiadny problém.

kalla

Ja som bola asi pred dvoma tyzdnami na takomto vysetreni pomocou sondy, nebolo to vobec neprijemne, pretoze som o tom ani nevedela, v niektorych ambulanciach totiz pred samotnym vysetrenim pichnu injekciu, ktora cloveka akoby uspi, ale v skutocnosti ochromi asi na dve hodiny jeho pamatove centrum...naozaj nic si z tejto neprijemnosti nepamatam, clovek moze udajne uplne komunikovat s lekarom, sestrickami, ale to uz je mimo vedomia pacienta...

violeta

Ja som bola tiez na takom vysetreni v Karlovke v zdravotnom stredisku.Nebolo to az take strasne,ale asi pre to,lebo tam mali tensie tie hadice,lebo to bola ambulancia pre dorast.

lumi1

Keďže už máš skúsenosti so sondou tak si zrejme bol na gastroenterologickom vyšetrení. Takže tam ti museli všetko povedať ako to funguje, umŕtvia ti ústa aj krk a strčia ti do žalúdka hadičku. Viem, znie to strašne ale dá sa to prežiť, vôbec to nebolí len je to trošku nepríjemné. Celé vyšetrenie trvá tak 2 minúty možno aj kratšie. A potom by ti povedali v čom je problém.