Poradte ako:-)

Príspevok v téme: Poradte ako:-)
lilli

Ahoj ludia. Mam jednu otazocku. PO dlhsej dobe sa vidime s priatelom, chcela by som ho nejako prekvapit, len neviem ako, moznosti su obmedzene, pretoze by rad siel niekam autom, takze nezostavame doma. Chcela by som ho prekvapit a nejako zviest,ale nejako nefunguje fantazia, vzhladom na to, ze nebudeme v sukromi doma. POradite nieco? prosim:-)

lincoln

ahojte, otázka na baby
aké sú vaše najoblúbenejšie miesta, kde vás partner bozkáva? dotýka sa? čo vás najviac vzrušuje?

lilli

Ahoj ludkovia! Dik za odpovede a navrhy, ste zlati, len som si ich precitala az dnes, bo vecra nejako prisiel skor nez som myslela. Ono to co hu pisal su skvele veci, mame ich uz vsetky vyskusane, nechcela som pisat co vsetko sme v aute porobili, ale aj tak dik za rady. Ale bolo vcera vazne super, to vam poviem. Sice sme spolu uz dlho,ale za posledny mesiac sme spolu strasne malicko.
No neva, ale ak mozem mat este otazocku. V pondelok ma moj drahy narodky, darcek uz mam aj vsetko, ale chcem mu urobit nejake super prekvapko, co myslite, co by tak zabralo? Inak ste vazne zlatucki:-)

liona2198

no mne sa tiez tie typy od hu pacia, podla mna je v nich vacsia originalita, normalne ma inspirovali a mala by som nieco take vyviest aj ja priatelovi.

kiri

Nahodou su tie moznosti zlate. Nekritizujte nieco, kym nevymyslite lepsie.
Muz> tvoja moznost napriklad nie je ani trosicku originalna, pochybujem, ze ho tymto prekvapi.

muz

sori nechem ta ruazit ale tie moznosti vyzeraju ako od panica/panny

ale to gecko vyzera zaujimavo ;)

ja ti skusim poradit toto skus mu povedat ze ches ist na nejake tiche miesto kde je klud ked tam budeute tak chyt za koleno potiahni rukou trochu blisie k rozkroku po stehne a pozeraj sa mu do oci poboskaj ho a chod mu s rukou do rozkroku tam mu ho masiruj cez rifle a potom zacni rozopinat a zvysok pride aj sam

hrx...

Nooo mne sa paci ta moznost "g)" to by malo zabrat.... teda na mna by urcite ;) ! Potom preliezt na zadne sedadlo a... !

hu

a)skus ho prehovorit, ze nech ti zastane na nejakom odpocivadle, ze ti je zle/alebo potrebujes cikat,..ked zastane, rozopni mu pas, potom jeansy,..a ides..
b) niekde v lese, po tme, ako v nejakom horore..
c)za jazdy mu to urob pusou
d)na kapote auta
e)na streche
f)priputas ho za auto a potahas ho 100 metrov zo stiahnutymi noh. az pozem
g)zacni si to robit na sedadle, ked pojdete po nejakej ludopraznej ceste, som zvedavy, ako by zareagoval
h)..uz asi nic..ma nenapadne, drz sa