Nešťastne zamilovaná

Príspevok v téme: Nešťastne zamilovaná
och

Zamilovala som sa do svojho riaditeľa vo firme, no on do mňa nie. Čo mám robiť, aby som naňho zabudla??? Vníma ma nie ako človeka, ale ako výsledok procesu t.j. - zaújma ho iba, či si plnim svoju úlohy.
Je neskutočne pekný, krásny - muž, ktorý je snom každej ženy. Je slobodný.
Chcem naňho zabudnúť, no stále naňho myslím, a srdce mi puká, keď ho nevidím alebo aj keď ho vidím.
Dostala som sa do slepej uličky...

hlupa

ahojte. nechcela som zakladať novú tému s tým istým názvom, tak píšem sem..
toto vystihuje moje terajšie city.. a najhoršie je to, že on ich s velkou pravdepodobnosťou neopatuje..bo si určite hovorí, že ved je 400km odo mna.. :( a to ma hrozne zožiera, pocit, že nemôžem byť s ním.. každý máme iný život, ale ten jeho sa mi moc páči.
neviem, či to čas vylieči, ako sa tu píše..lebo takto zamilovaná som nebola snád aj dva roky :( je to hrozne..prečo musí žiť tam a ja tu?? :(
je tu niekto, kto sa nejakým spôsobom odzamiloval, nielen časom?

milli

"Och", neuviedla si tu veľmi dôležitú skutočnosť, či si vydatá, alebo slobodná, prípadne, či máš partnera, alebo nie. Tieto fakty hrajú veľmi dôležitú úlohu pri takejto háklivej otázke.

agina

Dievcata radim vam, aby ste zostali pri tajnom milovani.Ono sa to samo casom podda, alebo cas je najlepsi liek na vsetko.

kaszia

Aj ja som presne v takej situácií, ibaže je môj kolega, a to najhoršie že je ženatý. :-( Aj ja hľadám spôsob ako naňho zabudnúť, ibaže neviem. Nedarí sa mi. A som hrozne žiarlivá, keď ho vidím s inou. Radu ti neviem dať, ale keď nájdem tak napíšem. Držím ti palce, aby ti to vyšlo, ešte máš šancu, veď je slobodný, ja už nemám. :-(

aháno

daj si velky vystrih, pekne sa oblec, kratku suknu, sprav si vlasy, pekne sa nalic a snaz sa ho zviest. Ale nevnucuj sa mu! Na kazdeho chlapa plati cosi ine. Kolko ma rokov, ma priatelku?