Problém s predčasnou ejakuáciou pri sexe.

Príspevok v téme: Problém s predčasnou ejakuáciou pri sexe.
majkii z krajiny dlhých domov...

Ahojte, zdravím vás. Mám taký problém čo sa týka sexu, že keď sa s partnerkou ideme milovať tak sa niekedy aj po minúte (!) urobím a pritom ani nemusím nejak extra prirážať. Strašne ma to hnevá asi viete prečo. Priateľke stále len dávam sľuby a nič z toho. Ako aj dnes naprííklad..
Nevedeli by ste mi prosím poradiť ako ho udrzať čo najdlhšie bez vyvrchlenia? Použili sme dokonca aj extra hrubé kondómy a aj tak. Nemôže byť na vine moja obriezka?
Ďakujem za každú radu k veci. S pozdravom Mayk.

majkii z krajiny dlhých domov...

Dievčatá a chlapvi ďakujem vám za rady, je to samá pravda.

>neverim:
Tá citlivosť žaluďa bude asi tým, že moja priateľka bola panna, ja panic a stále to nie je také rozťahané, šak chápete..

xyxy

Predčasnou ejakuláciou trpí 95 percent mladých mužov.
Časom sa to upraví, vhodná je masturbácia pred stykom.

neverim

nechce sa mi verit, ze si obrezany, a spravis sa do minuty.

ja sa nespravim ani do polhodiny a to nemusim mat sex aj 2 mesiace. Jednoducho je to pre mna problem a neviem to riesit...
Ako by som asi mohol dosiahnut vyssiu citlivost zaluda, aby som sa spravil do 5 minut?

majkii z krajiny dlhých domov...

Takže vravít že sa predtým spraviť? Aké je to ináč sexovať bez kondómu? Je to nejaký radikálny rozdiel?

yo3hi

no ked len so sexom zacinas tak je to uplne normalne.. a ako hovoril miso prvy krat sa urob a pokracujte dalej.. nekto sa urobi aj 3- 4 krat pocas sexu... a ako to udrzat co najdlhsie to je iba na treningu cim viac ... tym dlhsi vydrzis.. ved kazdy aj ten co dlho vydrzi ked si da pauzu dajme tomu 2 mesiace ani ho nevlozi dnu a je hotovy

divak10

Ak netrpis nejakou chorobou, tak najlepsie riesenie je to ako Ti radil miso , urob sa pred sexom s partnerkou sam, alebo nech Ti partnerka pomoze / rukov alebo pusov/ potom chod na malu a az potom robte normalny sex.
Co sa tyka obriezky, ta by Ti prave naopak mala znecitlivit ud ,co znamena, ze by si mal dlhsie vydrzat.

miso

Asi pol hodiny predtym ako buseš sexovať choď masturbovať a sprav sa. Potom by si mal vydržať dlhsie. Stou obriezkou to nic nema spoločne.