TABLETKY NA CHUDNUTIE POMAHAJU?ake ?

Dagmarac

No, cvičenie nie ja kľúčové. Najviac robí strava. Ak máš vysoký kalorický príjem, tak ti je málo platné že cvičíš, lebo tie nadmerné kalórie jednoducho aj tak nespáliš a idú do tuku. Takže treba menej jesť. Pre mňa je takéto obmedzovanie jedenia dosť problém, tak som používala FitoSlim a naozaj to pomohlo, hlavne tým že som počas diéty necítila hlad a nebola som taká pažravá

RNG

Na riedenie krvi staci obycajny rybaci olej alebo zmes omega 3, ktore nakoniec aj tak potrebujeme na mnozstvo funkcii v tele
Pre extremne mnozstvo zrazenin+tromboidov(krcove zily) alebo na takzvany europsky syndrom vysokeho zrazania krvi, treba brat proteolyticke enzymy na prazdny zaludok. Na rozpustanie(teda nielen zabranenie zrazaniu) su enzymi serropeptaza a nattokinaza, spomenul som ich uz predtym

RNG

Mozu zvysit tlak. Jeden z nich bol vyradeny z trhu,zvysoval tlak prilis efedra=Ma Huang(teda farmaceuti ho pouzivaju s kludom dalej len musis mat nan lekarsky predpis, s predpisom to zrejme nie je skodlive?!?)
Aj kava obsahuje kofein, caj tein, koka kola, pepsi kola, mountain dew atd aj domaca kofola.
Termogeneratory, co sa dnes pouzivaju maju minimalne riziko
Statisticky efedru vyhlasila FDA za nebezpecnu, lebo vraj(nepredlozene ziadne dokumenty) zapricinila smrt 37 ludi za niekolko rokov.Hlavne v produkte dexatrim, co pouzivali v USA miliomy zien dlhe roky.
Pritom len nevinny aspirin rocne zabije 17 000 ludi na krvacanie do zaludka.Mozes si to najst v JAMA spred dvoch rokov. A ine NSAID su zodpovedne za tisice znicenych peceni atd.
Myslim, ze vzhladom k tomu dnesne termogeneracne zmesi su velmi bezpecne
Napriek tomu by som ich nikdy neodporucal ludom s vysokym tlakom, istota je gulomet

shakt

RNG spominane termoregulatory obsahuju kofein,mozu byt podla teba aj nebezpecne zdraviu? napr. ak ma clovek problem so zrazanlivostou krvi atd.ako som sa tam docitala.Mozes objasnit ako funguju?

RNG

Ocot a jablcny ocot trochu potlacaju chut, ale niektore termogeneratory podporuju spalovanie tuku
Najdi si na google.sk dobru zmes termogeneratorov pod
doplnky, lean supreme

shakt

Neucinkuju absolutne ziadne!!
Kup si BIO ENZYMI-jedz ich rano nalacno-spravia ti travenie. Tiez take na cmulanie ENERGIT s Enzymom papaje a tie cmulaj po jedle.

sexinka

ja nemam cas cvicit .
a potrebujem dat par kil dolu ....skusim ten jab.ocot v tabletkach,dostat ho v lekarny?kolko stoji?dik