Cocculine..uzival ho niekto uz?

Cristiiina

Ja dávam cocculine aj môjmu psíku a je to skvelé :-) večer pred cestou mu dám 2 tabletky a v deň cesty ešte 2 :-) nie je potom ospalý, je živý, hravý a keď som mu dala kinedril, bol malátny, vrackal mi a preháňalo ho :-(

cloe

Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.

tinka228

ahojky, môj muž to berie keď ide na dlhšiu cestu a pomáha mu to. kinedril nie je pre vodičov, tak vlastne ani nemal inú možnosť. a to mával také stavy, že musel "hocikde" odstaviť auto a dať si pauzu.

19marianna94

Homeopatia má aj duchovný základ?

Vážená redakcia,
nedávno sa tri zo štyroch mediálne známych mamičiek vyjadrili, že očkovaniu nedôverujú a chrípkovú prevenciu riešia radšej homeopatikami. Popularita homeopatických prípravkov narastá tvrdením, že môžu len pomôcť, ale nie uškodiť, a nemali by mať nijaké vedľajšie účinky. V istej odbornej debate ma zaujali náboženské postoje zakladateľa Samuela Hahnemanna, ktoré súviseli s výrobou homeopatík. Majú homeopatiká duchovný základ? Sú vhodné pre kresťana?
VÁCLAV, Senica

Milý Václav,
vaša otázka mieri na podstatu, aká je vlastne povaha homeopatických liekov. Ich podstata je uložená v metódach výroby homeopatík. Asi málokto vie, že na výrobu homeopatických liekov sa používajú nielen relatívne neškodné rastlinné extrakty, ale rovnako pre ľudský organizmus nebezpečné látky ako piesok, výťažky z hnisu, sliny besného psa, zlato, striebro, dokonca i mesačné svetlo a röntgenové lúče. Ich škodlivosť sa vraj odstraňuje metódou riedenia, napríklad v roztokoch glukózy. Stupeň riedenia je označovaný na homeopatikách, napríklad D 4, D 24, C 11, C 300… Pri riedení D 23 sa však v roztoku už nenachádza nijaká molekula pôvodnej látky. Paradoxom je, že homeopatikum zvýšilo účinnosť vďaka ďalšiemu použitému postupu, ktorým je pretrepávanie. Tento krok spôsobí, že po účinnej látke zostane v „pamäti“ roztoku informácia. Hmotná podstata pôvodnej látky sa podľa zástancov homeopatie zmení na nehmotnú. Pre túto pripisovanú transformáciu sa liečba homeopatikami nazýva aj informačná liečba.

Pôsobia na vedomie a vôlu
Napriek týmto vedecky neopodstatneným rituálom sa hovorí o účinnosti homeopatík. Niektorí ľudia opisujú pri užívaní homeopatík špecifické sprievodné javy ako dlhodobá plačlivá nálada, problémy s dýchaním, bezdôvodná agresivita u detí, čudesné sny, nechuť do modlitby a podobne. Na túto skutočnosť upozornil aj zástanca homeopatie MUDr. Taylor Kent. Podľa jeho slov homeopatiká pôsobia na vôľu a vedomie človeka. Preto nie je pravda, ak sa tvrdí, že homeopatiká nemajú vedľajšie účinky. V príručke Duch homeopatie od Rajana Sankarana sa píše, že pri riedení D 300 ide o vplyv na ľudský organizmus trvajúci až niekoľko rokov.

Čo je kľúčom homeopatickej liečby?
Ako vysvetliť účinnosť homeopatík, ak ide o „prázdny“ roztok? Čo spôsobuje napríklad negatívne psychické stavy, prípadné zlepšenie zdravotného stavu pri ich užívaní? Stáva sa, že homeopatiká, i keď nie v každom prípade, zabrali v prípade alergií, kožných ochorení, problémov dýchacích ciest atď. Treba uviesť, že v samom základe homeopatie stojí mágia, ktorá tu použila svoje staré známe homeopatické pravidlo „liečenia podobného podobným“. Hahnemann netajil tento duchovný základ homeopatie. Bol presvedčený, že ten, kto ju užíva, sa priamo spája s božstvom, stvoriteľom sveta. O tom, že nemyslel na osobného Boha Stvoriteľa, hovorí i jeho odmietavý postoj k Ježišovi Kristovi (jeho vzorom bol Konfucius).
Totiž metódy a praktiky mágie predstavujú duchovné cesty, ktoré vedú k jej duchovným cieľom. O tom, že zákonitosti mágie fungujú, hovorí Sväté písmo (porov. Sk 8; 10–11). Podstata homeopatík je tak predovšetkým duchovná a patrí do oblasti bielej mágie. Božie slovo i Katechizmus Katolíckej cirkvi (2116 – 2117) odsudzuje mágiu vo všetkých formách, i keby prostredníctvom nej človek získal zdravie.

tinusska

RNG - nepatri to do tejto temy, ale mozes mi poradit nieco na vypadavnie vlasov? padaju vo velkom. krvne testy v poriadku, mam uzivat revalid tablety...

RNG

Dumbier okrem ineho aj cisti zily, zlepsuje cirkulaciu a je protizapalovy.
Pozri na bocne efekty kinedrilu a cocculinu
A zrovnaj si cenu za krabicku z nich s jednym korenom dumbieru....