rakovina čreva

RNG

Uzivanie selenu a probiotik by malo byt prirodzene pre kazdeho. Tak, ako jedenie zeleniny niekolkokrat denne.
Ako pitie dostatku vody...

RNG

Je viacero testov, ktore sa daju dokonca robit doma.
Muslel som si, ze ich maju uz aj na Slovensku, cital som ze ich dokonca nariadili v Britanii pre starsich, nez 60
Posielam link na jeden z nich
www.ezdetect.com

abbba

RNG
prosim ta vysvetli mi z akeho vyteru sa da zistit rakovina criev?? nie je mi to jasne, jak si to myslel. podla mna sa da zistit jedine kolonoskopiou, a ja mam teda z nej tiez obrovsky strach, lebo sa posuva cim dalej, tym do nizsich vekovych rocnikov. uz som sa stretla s 3 pripadmi ani nie 35 rocnych zien v poslednom obdobi co im to zistili, a preto ta chapem STRACH, ze mas strach. ja ho mam tiez.skoda, ze sa to neda zistit nejakym normalnejsim sposobom, lbo kolonoskopia je dost narocna a len tak ti ju neurobia. preto ma RNG zaujal ten vyter-aky? diky

strach

RNG, prosím Ťa, mohlo by to vzniknúť aj z preháňadiel, ak sa užívajú vkuse asi 2 roky, tak každý druhý deň, niekedy menšia pauza (týždeň)? Alebo sa nemusím obávať kvôli tomuto? Ale prestanem už s nimi!!.. a selen neužívam.

strach

neva, budem asi vyzerať ako debil.. niečo som si povyhladávala teraz na nete ohľadom toho... možno robím len poplach.. sebe..ale ďakujem.

neva

V prvom rade zajdi k svojmu ošetrujúcemu lekárovi - obvodnému. Ten zváži Tvoje príznaky, vyšetrí krv a pošle Ťa k odbornému lekárovi.
Držím palce.

strach

neva, ja mám 21r a strach. Nechcem tu o tom veľmi písať. A prosím ťa, treba ísť k nejakému špecializ. dr., alebo stačí zatiaľ k obvodnej? .. veľa sa teraz hovorí o rakovine čriev a konečníka, koľko ľudí tým trpí. A keď si predstavím, že oni boli "zdraví" a ja robím niečo- čo ju môže asi spôsobiť... chcela by som len vedieť, či je všetko ok..

neva

Určite v každom veku.
Ak máš nejaké zdravotné problémy, alebo podozrenie, je na mieste o tom povedať svojmu lekarovi. Neodkladaj to, pretože nebudeš mať klud a stres nie je dobrý kamarát. Radšej planý poplach ako oneskorená dignóza. Rakovina nevyberá, mne urela na rakovinu sestra ked mala 8 rokov a otecko v 65 rokoch.