Depresia mi bráni žiť ako chcem...

Príspevok v téme: Depresia mi bráni žiť ako chcem...
qwerty15

Ahojte,som zena,mam 22 rokov a od 17 sa liecim na depresie a uzkosti.Prisla som sa trochu podelit o svoje prezivanie.Chodim do prace,8 hodin kazdy den.Bojim sa,ze raz to uz nezvladnem,ze proste uteciem.Som casto unavena,casto v uzkostiach a smutku.Viete,aky je to pocit,ked kazdy okolo vas ci uz v praci alebo inde sa zabava,rozprava vtipy a vy sa len tak prizerate...Nehovorim nic,lebo mam zaludok cely stiahnuty a v dusi mam velky smutok a bolest.Kiezby som tam bola sama aby som si mohla poplakat...Nevladzem tie pocity ignorovat,velmi ma nicia a ani lieky nejak moc uz nezaberaju...Nemam ani nejakych dobrych kamaratov,kamaratky s ktorymi sa mozem o tom porozpravat.Kazdy si mysli,ze mozno len nemam zaujem sa rozpravat,ale nevedia,ako vo vnutri bojujem..Nema ma kto uprimne objat.Vela krat si liham sama do postele a velni tuzim mat pri sebe niekoho,kto by ma miloval,koho by som ja milovala...ale potom si poviem,ze s mojimi stavmi by som mu bola len na obtiaz ,nedokazala by som plnit povinnosti manzelky.Citim sa stratena v tomto svete.

vestica lubomira

Ahoj. Skúšala si terapiu podvedomia? Treba tu úzkosť prežiť a spracovať v podvedomí. Jedine tak môže dôjsť k zmene. Pretože vedomie tvorí len 10 %. Chcieť niečo na 10 % je slabé. Podvedomie tvorí 90 %. Preto je práca s podvedomím kľúčová. Tu je moja stránka. Tam sa o tom dočítaš viac. vesticalubomira.wixsite.com

annie222

Ahoj, mam 38 rokov a trpim stredne tazkou depresiou. Rada by som si pisala s niekym mne podobnym. Mam manzela a 2 deti. Po prelieceni som bola 5 rokov bez liekov, ale budem sa musiet znovu preliecit. Budem sa tesit. Anka, email: annie222@azet.sk

Tinka009

Krásny deň, zaoberám sa týmito záležitosťami ( psychické problémy, rôzne fóbie, strachy, depresie, vzťahové, problémy, či fyzické zdravotné potiaže ... ) už veľmi dlho, v praxi s mojimi klientmi.

Posielam kontakt na mňa : terapie.tinka@gmail.com , ak máte záujem, napíšte mi a preberieme to podrobnejšie aj s formami, čo by mohlo pomôcť. Sú rôzne spôsoby, je toho veľa a ja pristupujem ku každému vysoko individuálne a " šaty mu šijem na mieru ", teda tú ktorú terapiu.

PS: Nebojte sa, nič netrvá večne, ani to dobré, ani to zlé a všetko raz pominie. Dá sa tomu pomôcť. Hlavu hore a úsmev, hoc cez bolesť a slzy. Slnko vyjde aj vo Vašej dušičke boľavej. Opatrujte sa.

cestlavie

Ahoj, síce je to už viac ako polroka, čo si príspevok písala. Ale po prečítaní mám pocit, akoby som to sama písala. Tiež mám tvoj vek. Napíš mi nejaký email, kde sa môžeme skontaktovať. Budem fakt rada.

mladazena

Nema ta kto uprimne objat? Vela ludi takto zije,cim ta nejdem
utesovat.Lenze ty si este taka mlada,ze mas velku sancu takeho
cloveka najst a aj najdes.
Prekvapuje me,ze sa sice liecis,ale v praci mas problemy to ustat.
Alebo nemas dobreho lekara, ci nenasadil ti dobru terapiu??
Prilis sa trapis je to citit z tvjich pismenok.
Skus ineho lekara,zalarmuj rodicov,nech ti pomozu.
Celkom prinajhorsom mozes ist na znizeny invalidny dochod.
Ale radsej az posledna moznost.Skus Velke Zaluzie.Tam
ta daju dokopy.Je to liecenie preplacane SP.Odporuci ta
tvoj lekar.Hlavne zaci nieco konat a nenechaj sa len tak
unasat vetrom. Zlom vaz.

Mino 1479

Odkaz pre Whispera.

Najprv si naštuduj tému Depresia , jej spúštače, priebeh a liečbu. Netrep tu hovadiny, že si môže za to sama. Vieš o tom veľké ......, keď si také nič nezažil " Ty ", alebo niekto z Tvojej rodiny.

Alli

Ahoj, viem ti s tým pomôct stačí povedať, že chceš a aspoň trošku by som Ta vedela toho zbaviť. Ak chces napíš tu na seba kontakt a ozvem sa ti

nnnuuu

Ak má človek ťažké depresie alebo iné psychické problémy, tak by do vzťahu nemal ísť. Ak by si ochorela počas manželstva, tak je to iné. Ide však aj o to, či máš skutočne depresiu a či skutočne vieš, čo chceš, lebo veľa ľudí to nevie...

YmHR222

Depresia ti bráni žiť ako chceš. nenapísala si ako chceš vlastne žiť, čo je tvoja priorita. to znamená ktorú hodnotu dávaš v živote na prvé miesto a ktorré hodnoty za ňu. vieš to? ale aspoň to je dobré, že takto ďalej ísť nechceš, že nechceš prežívať toto o čom píšeš.je šľachetné od teba, keď si uvedomuješ, že by si mohla byť blískej osobe na obtiaž, ale ver mi, že keby to bola osoba, ktorú by si milovala a ktorá by milovala teba tak by si všetko zvládla. to, že si myslíš, že by si bola na obtiaž - to už býva príznakom choroby. to už je znakom choroby.