Prsia

Príspevok v téme: Prsia
majka7533

Ahojte.. Neviem si nieco vysmetlit a to je ze jeden prsnik mam vätsi ako druhy.. mate s tim niekto skusenosti?? alebo viete o co sa jedna? proosim poradte.. nemozem chodit v plavkach bo mi to vidno a aj v niektorych trickach :(( .. myslite ze by sa to dalo dako napravit?? dokonca sa mi aj tak zda ze lavy prsik mi aj trosku rastie ale ten pravy vobec nie

kiky

majka aj ja to tak mam,mam 16 rokov a je to kvoli chrbtici.ja mam skoliozu a teda mam vykrivenu chrbticu,no a dali mi u ortopeda cviky a zlepšilo sa mi držanie tela a teda aj tento rozdiel medzi prsnikmi menej vidno..ale to sa napravi aj samo.U nas v triede to maju takmer všetky baby takže klud.A tie vypchavky su super napad:)

lia023

aj ja mam s tzm problem a tiez to vidno ked mam tricko.lenze ja to mam kvoli krivej chrbtici...a to mam 17 a neviem ci sa to upravi este:(

januška

poliewoocka ma pravdu :)este to par rokov vydrz a ked budes mat stale problemy tak skus potom nejakeho lekara.ale teraz mas naozaj este cas.

poliewoocka

Mas este malo rokov na to,aby si sa trapila,ze mas jeden prsnik vacsi.Prsia sa nevyvyjaju rovnako tak isto ako je jedna polka tela ina ako ta druha.Mas este kopu casu a ak ta to tak velmi trapi tak si jednu stranu kusok vypchaj.Fakt sa nemas coho bat.

januška

myslim ze s tym ma skusenosti vacsina zien.ja mam tiez jeden malilinko vacsi nez druhy,no nastastie to neni vidno.skusala si sa pytat nejakeho lekara?