samovražda

truba truba

Mala som nachystanych 152 pirúl na spanie, k tomu cez dobrých 500 pirúl na riedenie krvi, vysoký tlak a na spomalenie srdcovej frekvencie. Napísala som list na rozlúčku, že mám všetkých v... že mi všetci môžu... Nachystala som dve žiletky, že začnem s tými liekmi na krv, keď ich zjem cca za 2 hodiny, rýchlo pojem zbytok, urobím na každej ruke hlboký zárez (s rezaním mám bohaté skúsenosti stým by nebol problém).

Sedím dumám, už keď to urobím už nebude cesty späť, už fakt bude koniec, umriem. Nevadí chcem to som odhodlaná. Zjedla som prvú hrsť liekov no prehĺtnutie vôbec nebolo ľahké pirule malé modré sa mi rozutekali v ústach a vôbec to nešlo prehltnúť. Predstava že ma ich čaká skoro sedemsto ma odradila... to nedám a nedala som. Všetko som upratala, ľahla do postele a dúfala, že mi ráno nebude zle a že zvládnem ísť do školy.

IvetIva

Neviem, čo máte všetci s tým náboženstvom. Ukážte mi jedno náboženstvo, ktoré je poslušné Bohu? Veriť a poznať Boha, neznamená, že súhlasím s nejakým náboženstvom, ktoré hovorí, ale nerobí. Viem, čo viem a čo žijem, komu verím a som spokojná, mám radostný život. Kto nechce vedieť, jeho vec, nech píše na fóra, ako má depresie, aký ťažký život, psychické problémy, myšlienky na smrť....vy hovoríte, čo poznáte, ja hovorím, čo poznám ja. OK?

8KK

Ivetlva-Keď videli kto ho ťahá? Nechci tu teraz písať reči o diablovi,večnom zatratení a pod...A inak ked to chceš brať z naboženskeho hľadiska aj naboženstvo uznáva že nie všetci samovrahovia su v pekle a len pre zaujímavosť maju povolený aj cirkevny pohreb.

IvetIva

Áno, oľutoval hneď, ako videl kto ho ťahá. Ale sám by to nezvládol, robili pokus, lebo tí, čo nechcú poznať pravdu sa radi zahrávajú, ale nie vždy majú šancu na návrat. Asi toľko. Každý dostal slobodnú vôľu, ale aj rozum a kto ako s ním naloží...

Moireal

Podla Esther a Jerry Hicksovcov je kazda smrt samovrazda. :-) Ono to hlavne boli pozostalych a ak je clovek nestastny a to uz dlhu dobu a bojuje, tak je to od neho stale menej sebecke ako od jeho rodiny, ktora ho nuti zit ale pochopit ci "skutocne pomoct" mu nieje ochotna.

Ja neverim, ze samovrazdou sa clovek dostane do vacsej bolesti a nekonecnej bolesti, to sa jednoducho prieci tej laske, z akej sme vzisli. Ja nenahovaram ale chapem.

8KK

Ivetlva-Ano lebo sa vnom ozval tzv. pud sebazáchovy že v poslednych sekundach to oľutoval..Ale faktom je že vždy budu ľudia ktorí to budu robiť či sa to niekomu páči alebo nie.Počula som dokonca aj o knazovi ktory to spravil..

IvetIva

8KK, myslíš, že je to lepšie? Počul si už osobnú skúsenosť niekoho, kto to skúsil a fakt v poslednej sekunde ho zachránili? Zmenil by si názor.

8KK

Ivetlva-Možno áno ale aj tak je to každého osobna vec a osobne rozhodnutie..A nikto zato nema nikoho právo sudiť..Niekedy je lepšie zomrieť ako žiť neštasny,zničeny život...

IvetIva

8KK, ako si napísal. Ľudia sa rodia a umierajú. Prirodzený proces, tak to má byť. Samovražda však nie je prirodzená, je to násilné ukončenie života.