Chudnutieee

Príspevok v téme: Chudnutieee
Bibahsj

Ahojte. Mám 25 rokov. Váha 49-50kg,výška 162-163cm,obvod stehien 52-54 cm,obvad pásu 64cm,obvod bokov 82 cm. Chcela by som schudnúť najmä zo stehien. Od 2.01.2018 každý večer (1x týždenne vynechávam) cvičím 30 min na stacionár. Biku... + mám takú pomôcku do V,kde stehná stláčam a to takých 25 min. Po tomto už nevečeriam. Stravujem sa každé 3-4 hodiny a pijem dostatok vody. Cítim sa však kvôli stehnám hnusná. Ako z nich môžem trochu zhodiť? Vďaka,za seriózne odpovede

Bibahsj

Ďakujem za odpovede. Viem,že sa nedá schudnúť len z 1 miesta,ale ja to inak nepotrebujem :) lwn tie nohy. Teda,len tie vnútorné časti stehien. :)

Nanonym

Určite si vyhľadaj nejaké cviky na YouTube. Je ich tam hrozne moc. A pi veľa vody. To detoxikuje telo od vírusov, baktérií a aj zadržanej vody v rôznych partiách. (Ale zase všetkého veľa škodí tak pozor :)" . Aja začínam chudnúť na stehná... Držím ti palce :)

Bnb

Chceš z nich schudnúť alebo vytvarovať? Lebo obvod stehien máš v pohodea len z jedného miesta na tele sa teda nedá schudnúť.Ked ti vadí, že máš tam veľa tuku tak ok.