Neverná vo sne

zoom

Z mojej skusenosti sa aj zeny tu na SLovensku povazuju za nieco viac ako muzi. Muz ktory vyzaduje vo vtahu od zeny to iste, co ona od neho je pre ne nezaujimavy. V podstate nehladaju rovnocenny vztah, ale muza, ktory by ich zivil a staral sa o ne ako o dieta.

pepe542

Podľa mňa už dávno podvádza a teraz hľadá len výhovorku, až to vo sne praskne. Aby to vedela odôvodniť taký sen.

Jana Lukacova

Neverna: ...neviete alebo si iba nechcete pripustiť?...to, že bez ohľadu na to, aké je všetko bezproblémové, niečo Vás vnútri "zožiera".

anjelik *

A aký je tvoj názor a postoj, keď sa nikto nevie trafiť? :o)

Ak by som ťa poznala osobne, vedela by som skôr uhádnuť, čo je za tým. Ale tak vychádzajme z toho, že sen sa môže spúšťať tesne pred zobudením, kedy sa postupne obnovuje elektrická aktivita mozgu a vtedy je možné, že ako prvá sa objaví najsilnejšia spomienka a tú mozog volí a tebe sa začne snívať. Ak si sa opakovane neverou zaoberala, tak to je možný dôvod aj opakovaného snívania. Len si uvedom jedno, že sen tvoríš ty a tak aj každá jedna postavička v ňom si vlastne ty sama. Reálne teda podvádzaš sama seba so samou sebou. Ja neviem, čo ti v živote chýba, keď tvoj sen je o príjemných pocitoch s druhými a jediné rušivé je to odhalenie manželom, ktoré vždy nastane..keďže ty neveru chápeš ako niečo možno lákavé, ale súčasne aj penalizované..v tvojom sne vždy odhalením. Ale teda pre tvoje ukľudnenie..si to len ty sama, čo si scenáre vymýšľaš, tvoj milenec si tiiež len ty..fakticky sa nevery nedopúšťaš, kľudne spávaj a snívaj ďalej. A ak ťa to vytáča, nuž, pokúšaj sa v tých snoch precitnúť s tým, že si uvedomíš, sníva sa mi to a chcem, aby sa mi snívalo s manželom. Napr. :o))) Lucidné snívanie sa to nazýva, keď si uvedomuješ, že to, čo zažívaš, je len snová realita.