Kamoška ju odomna odtrhla

Príspevok v téme: Kamoška ju odomna odtrhla
foxik

Ahojte. Už som sa o tom rozprával s dosť ľudmi ale nestačí mi to preto by som sa chcel spýtať tu. Pred asi pol rokom sa ku mne prisťahovala lebo som jej chýbal, odišiel som totiž za prácou do iného mesta a 2 roky sme žili na diaľku. Všetko bolo fajn až dokiaľ som nevybavil bývanie aj jej kamoške, ktorej sa to ale zjavne po mesiaci prestalo páčiť. Začala ju ťahať do mesta , dosť často začala chodiť o tretej nad ranom domov. Tak som jej to vytmavil že keď ide raz za čas mi to nevadí ale keď ide pár večerov po sebe a ani sa neozve tak to vo mne vrie. Hádali sme sa kvôli tomu a ona si teda našla vlastný byt aj s tou kamoškou, že tak to bude vraj lepšie a budeme si vraj vzácnejší keď nebudeme spolu a vraj sa tak náš vzťah utuží. S tou kamoškou je denno-denne v robote, sú v dvojizbaku a spia v spoločnej izbe , chodia spolu na kávy. Ta jej kamoska je taká jednoduchšia a je ešte nevyburena vlastne ešte od nejakých 15 rokov bola 7 rokov vo vzťahu. Teraz posledné sa ešte pohádali kvôli nájmu lebo henta jej kamka chcela zaplatiť len polku mesiaca zbaliť sa a ísť preč , ona jej ale povedala že má nenechá v štichu a bude do konca mesiaca, nato jej "kamoška" začala vykrikovať že ona nevie aké to má ťažké , že cely život mala ta moja všetko a ona nič atď...

Preto by som sa chcel poradiť či taký vzťah má zmysel lebo ja sa zozeriem od nervov keď ju niekam ťahá po večeroch , či mám čakať že ich chytí ponorka a bude sa chcieť vrátiť a fakt sa pohadaju do krvi alebo čo. Ona má 20 rokov , je pravda že ja som prestal chodiť na party a podobne veci aby som čo najrýchlejšie splatil úver na auto a ona to asi nevie pochopiť že treba byt aj zodpovedný. Ďakujem za rady som z toho na nervy , kedysi som bol taký že bordelar , pili sme s partiou a tak , ako sem došla úplne som otočil začal som nám fajne variť , nikdy som jej nič nezakazoval, nekontroloval a nežiarlil som. Jediný zadrhel bol pri peniazoch lebo keď s niečim prišla som jej povedal že by som ju podporil ale to by nesmela chodiť 3x denne na kavicky 15-20 EUR denne ...čo sa týka dominancie vo vzťahu som bol vždy na koni ja , vždy sa za mnou aj v jej prítomnosti otáčali baby, mám vyšportovanú postavu proste viem že nájsť druhu by nebol problem, vždy na toto ziarlila ....ale po tom ako mi povedala že ide preč som sa rozlial a ukázal som že aj vo mne je kopec citu a odvtedy mám pocit že s podporou tej kamošky sa cíti byť na koni ...ďalšia vec že ako som šetril a dosť sa "asocializoval" a samozrejme po 4 rokoch vzťahu a nezáujmu o iné ženy som aj stratil schopnosť flirtovať .....čo by ste urobili na mojom mieste ?

Lollka

Ist za jej kamoskou a robit sceny ti neodporucam, nic by to nevyriesilo a akurat by si sa zhodil. Vyzera to, ze ty si dospel rychlejsie ako ona, stal si sa zodpovednym kym ona je furt nevyburena pubertacka co vymeta bary do rana. Mozes skusit este uprimny rozhovor s nou kde jej povies svoje predstavy o vztahu a ona nech ti povie ako si to ona predstavuje. Ak to nepomoze, tak asi nema zmysel v takom vztahu zostavat, urcite stretnes zenu co tvoju zodpovednost oceni.

nicollette12

A co nejdes priamo za tou jej kamoskou? Normalne im urob scenu, aby obidve videli co spravili a hlavne ta tvoja, pochybujem ze jej to bude jedno ked jej spravis scenu a vsetko jej vykricis, jednak sa budes potom citit lepsie lebo to zo seba cele dostanes a ona aspon uvidi ze na nu uz stracas nervy a nebudes vkuse na nu cakat doma, robit vsetko a ona iba na kavicky, nakupy, diskoteky, ale ak ti mozem narovinu povedat - ktovie, co tam robi s kym, nemusi to ostat iba pri kamaratke, dufam ze toto si si uvedomil... lebo takejto slecne by som neverila ani nos medzi ocami, sama som zena ale taketo typy nechapem, nehaju sa manipulovat kamaratkami, lebo ak by urobili inak ako im kamoska radi, tak by sa bali ze kamoska sa na nich vyserie za to.... to potom o com je? Urcite sa rozist, ak si taky ako pises a este aj pekny, tak nebudes mat problem najst si nejaku pravu, s ktorou budete mat rovnake zaluby a budete vediet co sa vo vztahu patri a co nie, no a tejto terajsej povedz nech je s kamaratkou a nech sa kludne aj vydaju za seba ked bez seba nevedia zit..... a dalej to nehaj tak, ja ti prajem aby si nasiel tu pravu

dalsi

No ved ty si sa zmenil, a ona nie, ona chce dalej chodit po baroch. Ved ked mas frajerku, zili ste uz spolu, zrazu sa odstahuje... Toto sa neda nazvat napredovanim, ale cuvanim, vyzera to na koniec vztahu.