Neznáma príčina extrémnej choroby

Príspevok v téme: Neznáma príčina extrémnej choroby
Peter Jesensky

Dobry den ,

Chceli by sme Vás spoločne poprosiť kohokoľvek kto by videl nejaké súvislosti v príznakoch prípadne kto by vedel pomocť,
poradiť čo by mohlo viesť k uzdraveniu mojej priatelky.

Hľadáme márne a nevieme nájsť pričinu jej choroby, skúšame všetko , doslova sa chytáme každej možnosti ale zaťial žiaľ bez výsledku.

Skúsili sme z klasickej medicíny všetko ( rozumej ľudia v bielych pláštoch - doktori ) , alternatívne cesty (liečitelia) az napríklad po čistenie karmy a geopatogennych zón a bez uspechu.

Moja priateľka trpí už skoro 4 roky , robili jej všetky tie normálne vyšetrenia, odber mozkomíšneho moku na zistenie rakoviny,nádorov, sklerozy, rôznych psychických porúch, od 3 psychiatrov má potvrdené že je normálne zdravé dievča avšak nikto z doktorov nevedelo najst pričinu.

Opakujem že podla lekárov ktorý nič nenašli , hovoria že si to vymýšla , robili jej všeliaké testy , magnetické rezonancie, CT atd, brali krv atd...

Chceli do nej davat antidepresíva ked už nevedeli čo jej je , ale to sme jednoznačne odmietli.

Vieme už aj samy po tom všetkom že ľudské telo funguje na základe určitých súvislostí, že chceme liečiť príčinu a nie len príznaky.

Obraciame sa na Vás, hocikoho kto by vedel kompetentne pomôcť prípadne poradiť za akúkoľvek Ďalšiu radu Vám budeme vdačný.

Priznaky:

1. Najviac problém extrémnou únavou čokolvek robiť (sprcha je pre nu nadludsky výkon , prezliecť si oblečenie a takéto obyčajné veci, doslova neprejde pár metrov bez toho aby sa nepridržiavala dverí alebo stien inak by padla na zem , nedokáže dlhodobo stáť , iba čupieť lebo sa jej točí extrémne hlava)
2. Problém s koordináciou , extrémne ju Ťahá do strán ked kráča(točenie hlavy ako keby ste mali 3 promile v krvi po poziti alkoholu), ako keby jej niekto zo zadu na hlavu tlačiť smerom do strany a dole(tak mi to popisuje).
3. Extrémne Búšenie srdca ako keby mala skolabovať,
4. Stavy na odpadnutie
5. Extrémne potenie tela ale ľadovo studené končatiny
6. Mala fyzický aktivita ju odrovná na hodiny do postele kde sa len nehýbe aby to udýchala a nejako sa z toho spamatala, maximalna unava a vyčerpanosť robiť akúkoľvek fyzickú činnosť,
7. Neschopnost sa pohybovať
8. Pocity na odpadnutie,
9. Enormny stres nato že nevieme čo jej vlastne je a každy den len prežíva, žije v podstate len v posteli , nikam nechodí a aj jedlo jej nosíme do postele.
10. Striedanie návalov tepla a zimy
11. Pernamentná teplota cca 37-37,5 stupna cca 4 roky v kuse,
12. Nízky tlak a vysoký tep ( okolo týchto hodnot 100/50 ... tep okolo 90 az 100/minuta
13. Podlomená psychika , strasne sa bojí o svoj zdravotný stav, kedže 4 roky jej nitko nevie prísť nato čo jej je.
14. Skolióza chrbtice , mierna ( nieje to nejako extra vybočené , ale stažuje sa mi že ju aj často pobolieva chrbát , lekári jej tiež povedali že z chrbta to nemôže byt, toto momentálne sme neriešili asi pol roka)

V podstate žije medzi 4 stenami 4 roky nonstop nechodí von , aj kamaratov jej choroba vzala, má iba 24rokov. (avšak stále mentálne silná a každý den sa modli aby sa vyliečila a neprestáva veriť aj ked dosť často krát plače kedže rodina jej už nevie pomôcť a odmietajú to dalej nejako riešiť, lebo nevedia ako by to vyriešili proste stará generácia , dajte mi tabletku a to prejde -_- .

Kedy to začalo ?

Pred cca 4 rokmi , čakala v lete v rade na občerstvenie, bolo tam teplo, dusno a odpadla. Odvtedy to s nou išlo dolu vodou.

Nevládala postupne chodiť do školy (v priebehu 1 roka sa to postupne zhoršovalo az tak že, prerušila štúdium )
Prácu nemôže mať kedže má problém prejsť pár metrov na WC prípadne do inej izby a spamatáva sa z toho dalsie hodiny
( busi srdce, točenie hlavy, pocity na odpadnutie, ťahá ju do strán ked kráca) doslova sa nemôže pohybovať po dome , nie to tak isť este niekam von na prechádzku.

Základné info :
Pohlavie : žena, 24 rokov ,
Výška : 162cm ,
Váha : 43kg , štíhla postava (pravdepodobne má perfektné spalovanie , všetko čo je zje spáli , nemá skoro žiadny tuk, stolicu má cca 1x denne)

Psychicky je ok(nieje magor ani si to nevymysla, fakt je to normalne zdravé dievča a veľmi silná po rokoch neuspešnych liečbach, veľmi si toho už vytrpela)

Bezdetná, brala HAK(antikoncepcia) cca 7 rokov, vysadila ju cca rok dozadu, cely zivot bez chorob.

Uziva aktuálne : (čakáme na Vodíkový generátor od Pana Zajíčka, ktorý by mohol pomôcť , skúšame všetko a chytáme sa každej jednej nádeje na vyliečenie)

Q10 - 500mg denne,
HCL Klystyr 1x denne , 20kap.
L- Theanin , 3xdenne 500mg
Slnečnicový lecitin , 3x500mg
Progesteron (krém)
Pregnenolon, 3x50mg
Horčík
Vit.C

Absolvované testy :

Vlasová analýza - BIOMOL PL - nájdete v prílohe

Zelezo
Feritin
Transferin
Med
Ceruloplazmin
Krevni obraz
CRP
ASLO

Kompletná jaterný testy :
ASL
AST
ALP
GGT
Bilirubin celkový
Bilirubin konjungovaný

Stitna zlaza :
TSH
T4
Kortizol
TPO
TPG

Testy na hormóny
5x kortizol, 4x DHEAS, progesteron a estradiol.

Uzivala (už neužíva)
Jod( 10kap. lugol), 100mg / den Selen (nebereme momentálne)
CBD , žiadny výsledok na psychiky prípadne zlepšenie stavu,
Originál trávu (prášok) - vyskytly sa typické príznaky zhúlenia inak žiadny vplyv na lepši stav to nemalo
Absolvovala kuru na precistenie jater(sylimarin 21 dní)
Brala draciu krv, ziadny efekt
adrenal kortex(ziadny vysledok, postupne sme sa dopracovali na cca 10tab denne cca 10 dni uzivala a ziadne zlepsenie) , ziadny efekt
B1 1g denne , B6 1g denne, ziadny efekt
L-tyrosine , 2g denne , ziadny efekt

Co jej zistily :

Zasekané endokrinné zlazy (brzlík,thymus)
Rozhodené hormóny (DHEA 10x nasobne vacsie)
Nadlevinky , kortizol
Robili jej aj odber mozkomišneho moku ihlou do zad avšak po lekárskych výsledkov je ok a nič tam nemá
Liečili ju doktori (normálny) , liečitelia ktorý pomohli kadekomu a aj zvučné mená v CZ / SK, a nič neurobili s nou a samy to nechápu.
Čistili sme viac krát a s rôznymi ludmi karmu , geopatogenne zony ( viac krát , viac ludí , fakt sme si na tom dali záležať a vela krát sme cestovali aj na druhý koniec republiky a chceli sme mat aj určitú poistku )
aby sme na niečom nepochybili)

Momentálne po prejdení asi 3 desiatok ľudí a to nepreháňame, doktorov, lekárov, alternatívnych liečitelov,
sme najvdačnejší panu Jardovi Zajíčkovi , nerobím reklamu len viem a vidím ten rozdiel toho ako tento pán neskutočne komplexne sa díva na telo , problémy a príznaky ,
ide doslova na najhlbšiu podstatu nemoci a príznakov ako telo reaguje a ako sa správa, zoberie nám telefon kedykoľvek počas dna, veľmi milý a ludsky pristup,
hlavne všetko vie po lopate vysvetliť laicky že tomu porozumie naozaj hocikto.
Maximálna profesionalita, maximalne ludsky pristup a hlavne človek na správnom mieste s právnym pristupom.
Momentálne čakáme na Vodíkový generátor ktorý by mal jej pomôcť.

Dokázali by ste sa nato pozrieť čo sme možno prehliadli ?

Mozné suplementácie ? alebo čo vyskúsať ? prípadne vedel ešte poradiť čo zlepšiť alebo čo vyskúšať.

V podstatne ide nám o každý jeden den , každy jeden den je pre nu peklo, keby to nieje tak zvláštne a neobvykle možno by sme to takto neriešili ale toto čo sa jej deje je nám veľkou záhadou a vieme určite že to muselo mať nejaký spuštač / prípadne deficit že sa telo takto chová a nefunguje.

Ďakujeme

S pozdravom Peter a Daniela.

Príkladam aj výsledky vysetrení z tohto roku.

LINK NA vlasovú analyzu a aktuálnu suplementáciu

uloz.to

Skorocel

Citam tu co vam niektorym nahodne zistili.
To ste vsetci boli na infekcnom?Alebo na imunologii.
Lebo mna poslala neurologicka a obvodna na odber a oni ze to nepovazuju za nutne.Dost ma to vytocilo.Tak idem za neurologom a obvodnou zas a som zvedavy co povedia.Kto napr.robi odber na parazitov a taku haved?

akiN

Ha ha to je sila. Chcel by si zákon aby si mal právo kamerovať lekára, keď za ním prídeš a celé to zverejniť? A to aj pri výkone vyšetrenia tvojho zdravotného stavu? A čo keď ti bude akurát robiť kolonoskopiu?

Cliattsi

No a nevieš, kto vytvára takéto postupy,.keď sa takto liečia pacienti v celej Európe?

Kiska nie :) Ale môžem sa ho opýtať. Každoádne politici mám pocit,Že stále riešia len hospodár. situáciu a nič iné ich toľko nezaujíma. Ale keď nedostanem odpoveď tu (kto tvorí tie "liečebné a diagnostické" postupy , tak sa opýtam asi nejakého úradu zdravotníctva.

nika82

Cliattsi, ak by sa tam niekto posadil, oficialne stanovisko by bolo, ze podla testov uznavanych na SK ziadnu boreliozu nema, na jeho zdravotne problemy by mu odporucili antidepresiva, ako to odporucli aj tejto zene, o ktorej je povodny prispevok. Povedali by, ze jeho zdravotne problemy sposobuje psychika. Takto to tvrdia ludom, ktori maju zretelne fyzicke prejavy, ako napr. zvysena teplota, opuch lymf.uzlin, unava, potenie atd,posielaju ich za psychiatrom, alebo mu daju diagnozu podla popisu symptomov ako tetania (na to davaju tiez AD), alebo unavovy syndrom (ten nijako neliecia, kedze nevedia co to sposobuje) ak ma neurologicke tazkosti, vacsinou dostane dg. skleroza multiplex a ked mu ide borelioza na klby, je to reuma, ta posledne dve dostane kortokosteoridy, ktore potlacaju symptomy ale neliecia

Cliattsi

U mňa ten problém práveže tak výrazný nie je a okrem toho mám aj iné problémy. Ale vylúčiť to neviem,.že by som.sa.tam postavil.Iné veci mi v tom bránia.
Politika tu naschvál menovať nebudem,.aby tu zase o tom nebola didiskusia,ale bude pravdep. robiť mítingy s ľuďmi po Slovensku.

postav sa

Co tak navstívit stránku vedomec, badatel tam by si si určití ľudia prišli na svoje.......cliattsi veď sa postav aj s transparentom ty sam.A preco nemozes na FA,co ta sleduju,A ktorého politika mas na mysli, myslis ze mu bude zalezat na tom ci ho budes volit alebi Nie?

Cliattsi

Vieš čo by ale mňa hlavne zaujimalo? Neviem, či poznáš odpoveď,.ale Dlho som hľadal, KTO, AKÝ ORGÁN SCHVAĽUJE TIETO POSTUPY LEKÁROV A KTO JE ZODPOVEDNÝ ZA TVORBU AJ TÝCH DIAGNÓZ, KTORÉ SÚVISIA S OCHORENIAMI, KT. PRENÁŠAJÚ KLIEŠTE.

Lebo lekár ti povie, že takto sa postupuje aj v iných štátoch Európy (ja som tú odpoveď dostal od infektológa). Tak preto sa pýtam, kto je zodpovedný za to, že ľudia sa oficiálne neliečia, trpia a zomierajú. A všetko je to V RÁMCI NORMY. Je to WHO? Nevieš náhodou? Lebo potom sú zbytočné aj petície, keď tí ľudia z vyšších miest na Slovensku to vlastne ani NEMÔŽU (?) ovplyvniť.

Ja si reálne viem predstaviť prípad, že sa pred Úrad vlády posadí nejaký človek s ťažkou chorobou spôsobenou infekciou od kliešťa, A bude tam držať transparent: POŠTÍPAL MA KLIEŠŤ, SOM ŤAŽKO CHORÝ, NEMÁM PENIAZE NA.LIEČBU A PODĽA SLOVENSKÝCH LEKÁROV NEMÁM ŽIADNU INFEKCIU. POMÔŽTE MI.

A dole bude nápis: PODĽA TÝCHTO LEKÁROV......NEMÁM ŽIADNU INFEKCIU, KTORÚ PRENÁŠAJÚ KLIEŠTE. PODĽA TESTOV, KTORÉ SOM SI ZAPLATIL, MÁM INFEKCIU XY.
Nemám nárok ani na ...."dôchodok (napr.).

Podľa nich mi nič nie je, ale veľmi trpím. Čo má robiť?

Spolu so mnou trpia ďalší podobnými problémami. Dokedy?

.......takto nejako by sa to mohlo urobiť. Len bude treba aj urč.
odvahu pre toho daného človeka

....Takto nejalo by to mohlo byť.

Dosť mi totiž vadí ešte to, že to aj lekárpovie, že on tam nič nevidí a je úplne v pohode pri tom ako to hovorí a má to na háku. Chcel by som zmeniť zákony tak, aby keď prídem ja za lekárom, mal by som právo toho lekára kamerovať a celé to zverejniť. Keď budú voľby, budem sa pýtať jedného politika, či to urobí. Ak nie nebudem voliť. Už je toho dosť, čo si lekári dovoľujú A to nehovorím o tom, aké majú obmedzené vedomosti v tomto smere.

Ide aj o to, že keď podáš podnet, nie sú dôkazy. Keď ideš na súd, najskôr neuspeješ. Vždy má navrch lekár. Aj keď čítam niečo na blog sme ako nejaký lekár v nemocnici pochybil, tiež sa boja dávať jeho meno. Dokedy to takto bude trvať?

Alebo druhá možnosť zrušiť povinné zdravotné poistenie.