Trpnutie ruk

Marosko-n

Skúsenosť Trpnutie nám sa odstranilo používaním živočíšnej B12 a smrekový elixír na rozpušťanie hlienov a doplnenie stopových prvkov,
Funguje to ale po dlhšiom čase, cca 2-3 mesiace aj viac.A samozrejme GGW liečivá voda denne 1,5L.

Terminator

LIECTE TO ALTERNATIVNE!!!

Zlá cirkulácia krvi je vážny zdravotný problém. Spôsobovať ho môže napríklad fajčenie, málo fyzickej aktivity, cukrovka, vysoký krvný tlak, krvné zrazeniny, artérioskleróza či užívanie niektorých liekov.

Vo väčšine prípadov sa príznaky objavujú postupne, preto je niekedy ťažko ich včas identifikovať. To môže brániť včasnému nasadeniu adekvátnej liečby.

Poďme sa teraz pozrieť na to, čo vám s týmto zdravotným problémom dokáže efektívne pomôcť.

1. Viac vody
Mali by ste začať piť aspoň 8 pohárov tekutín, najlepšie čistej vody(kvalitnej mineralky nesitenej) denne. To vám zabezpečí lepšie prúdenie krvi a prekrvenosť končatín.

Navyše, pomocou dostatočnej hydratácie zabezpečíte aj lepšie okysličenie a prísun živín, do miest, ktoré najviac trpia syndrómom takzvaných trpnucich pripadne studených nôh.

Zvlášť dôležité je to pri cukrovke, aby ste sa vyhli odumieraniu tkanív a nervov, čo by mohlo vyústiť až do vzniku diabetickej nohy.

Dostatok tekutín tiež zabezpečí zlepšenie trávenia a vstrebávanie potrebných živín z potravy do krvi.

2. Zázvor
Pravidelná konzumácia zázvoru predchádza srdcovocievnym ochoreniam a formovaniu nebezpečných krvných zrazenín.

Zázvor obsahuje dve potentné látky – gingerosoly a zingerón, ktoré zrýchľujú metabolizmus, zahrievajú telo a podporujú lepšiu cirkuláciu krvi.

3. Pagaštan konský
Aktívna látka escin z pagaštanu konského účinne posilňuje steny kapiláry, potláča zápaly, lieči slabý prietok krvi a dokonca pomáha aj pri kŕčových žilách.

Užívajte ho vo forme čaju z listov. Pripravíte ho tak, že povaríte 1 až 2 čajové lyžičky listov pagaštanu konského približne 7 až 8 minút.

4. Cesnak
Cesnak dokáže výrazne zlepšiť zdravie obehového systému.

Jeho hlavnými prínosmi sú: znižuje riziko artériosklerózy (kôrnatenia ciev), znižuje krvný tlak a predchádza akumulácii povlakov v cievach.

5. Esenciálne (éterické) oleje
Medzi éterické oleje so silnými termogenickými vlastnosťami patria hlavne zázvorový, tymianový a rozmarínový esenciálny olej.

Uvedené oleje dokážu povzbudiť krv, aby pritekala až na povrch pokožky. Dosahujú to rozširovaním kapilár.

Okrem toho, uvedené oleje uvoľňujú napätie v svaloch a znižujú znecitlivenie a stuhnutosť tak v rukách, ako aj nohách.Pouzit len oleje 100% silice a to len povrchne pouzitie na miesta postihnute1 ku 1riedene olivovym olejom.Dobre vmasirovat!

6. Čili korenie
Čili korenie má vysoký obsah kapsaicínu – látky, ktorá posilňuje artérie, cievy a kapiláry. Navyše posilňuje aj samotné srdce.

Dokáže tiež odbúravať nánosy a povlak z ciev, reguluje cirkuláciu krvi a zmierňuje prejavy zlého prekrvenia ako sú bolesti hlavy, mravčenie v končatinách a studené ruky alebo nohy.

7. Rybí olej
Rybí olej (levertran v lekarni) je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, ktoré efektívne čistia cievy a artérie od nánosov zlého cholesterolu, ktorý ich upcháva.

Tým podporujú zdravú cirkuláciu krvi, zvyšujú hladinu dobrého HDL cholesterolu a znižujú nebezpečné triglyceridy v krvi.(1pl.lyzicka denne).

Veronika Maznava

ahojte...ja tiež mavam problem s rukami...ale stava sa mi to najmä ked idem spat...neviem ci nahodou mi neviete pomoct alebo poradit ze co mam urobit alebo ku akemu doktorovi ist...vopred dakujem

mjanik

miminko-vyhľadaj akupunktúru a daj mame preliečiť krčnú chrbticu a trnutie by malo po 3 - 4 sedeniach ustúpiť.

MIMINKO

ahoj,mojej mamine tiež tŕpnu ruky a hlavne počas noci. V práci stláča oblečenie a stláča si tie nervy. Ževraj asi pôjde na operáciu. Že jej prepichnú hornú kožu aby sa jej tie nervy uvoľnili, ja sa strašne bojím. Dajte nejakú radu aby sa to dalo liečiť normálne (mastičku alebo lieky). :D :DDDD prosíííííím- :((((((((

Lussy Lu

Zdravim,mne zacala tiez len jedna ruka a teraz uz obe a to tak ze nemozem rano ani zatipnut budik,lebo v nich nemam vobec cit..snazim sa spat s rukami vedla tela ale najradsej ich mavam teda pri hlave,alebo obe pri sebe.Mam 23 rokov,takze sa bojim ze za 10 rokov mi uz tie ruky odpadnu.. :-) myslim ze je to pracou,docela ich namaham a mozno aj tou chrbticou..ktovie,asi treba zajst k tej doktorke :-(

nano

Dobry den.ja mam tiez take problemy,najskor mi trpla len jedna ruka po case zacala druha,a teraz zacina aj noha.vsetko sa to deje len pocas spanku.moze to byt chrbtica?

jaeny

čauko,ja som trpnutie mala i ešte mám pri tetánii,tiež mi dlhé roky preliečovali chrbticu a nakoniec to bola tetánia,RNG má pravdu,minerály nemôžu uškodiť