Ukulele začiatky ... pesníčky ?

Príspevok v téme: Ukulele začiatky ... pesníčky ?
Katkka3459

Ahoj, chcela by som sa venovať hraniu na ukulele. Zajtra ideme pozrieť aké sú a asi aj vezmeme nejaké to lacnejšie (predsa len však ak mi to nepôjde...)inak chcem sopránové ukulele (to najmenšie) .Mám 13r a nikdy som na nič nehrala. Je to moc tažké ? A za aký čas by som sa naučila cca zahrať a zaspievať : Somewere over the rainbow. ??? A aké sú najľahšie pesníčky s ukulele na začiatok ? Myslím či by sa nenašli aj také čo by mali 2 akordy . Ďakujem za rady a typy.

Katkka3459

Ahoj , kúpila som si nakoniec koncertné ukulele (to väčšie) vraj v tom neni velky rozdel len sa na tom hra lepaie lebo to nemá tak blísko struny vedla seba.

Ukulelka

Ahoj,asi pred piatimi mesiacmi som si tiez kupila ukulele a bala som sa ci ma to bude bavit.Nastastie ma to strasne chytilo a hrajem kazdy den.Urcite si vsak kup drevene ukulele ,netlac peniaze do plastovych i ked su lacne,zneju hrozne.
Ja som si ho objednavala cez internet ,tiez sopranove ,prislo v pohode ,neposkodene ,kopec navodov.
Takisto si dokup ladicku na ladenie lebo inak ti to nebude nanic a nove struny ,aj do tych radim zainvestovat a nejaku tu snurku na oviazanie okolo krku.
Piesne si myslim ze pojdu rychlo.Ja som zacinala pesnickou Lava ktora je celkom lahka (ma 3 akordy)a do mesiaca som uz vedela tak 10 pesniciek.Samewhere over the rainbow nieje az taka tazka pesnicka.Myslim ze do 2 mesiacov sa ju naucis.Inak je dobra pesnicka na ucenie I'm yours od Mraza.
Na youtube najdes milion navodou.
Pevne dufam ze ta to bude bavit ako mna