Ty nikoho nemáš?? o_O

Príspevok v téme: Ty nikoho nemáš?? o_O
david999

Je tu niekto, kto je už dospelý (teda aspoň vekovo) a nikoho nemá a keď to niekto zistí tak má okolo toho deb1lné reči? Mám 23 a nemám potrebu hľadať vzťahy.. je mi lepšie samému. Mám svoje presvedčenia a dôvody, prečo to tak je..

Ale čo ma štve, je to, že keď sa niekto dozvie že nikoho nemám tak sa hneď divia že prečo že čo so mnou a neviem čo... akože čo tých ľudí je do toho aký život ja preferujem? TO že pre väčšinu ľudí je samozrejmosť mať nejakého deb1lného partnera za každú cenu to nie je môj problém..

Príde mi vrcholne nezmyselné mať niekoho len preto že sa to patrí a že je to "normálne" a "prirodzené" a ak to tak nerobím tak som pychopat a neviem čo. Úprimne, mám úplne v ri..ti čo si kto myslí o mne že či som psychopat alebo čo... ale unavuje už ma počúvať tie isté sku**** vené reči... je tu niekto kto sa stretáva s podobnou záležitosťou? Ako tým ľuďom odpovedáte keď im spadne sánka po tom čo zistia že nemáte vzťah alebo deti? Ja proste poviem že je mi dobre samému a hotovo a keď začnú rýpať a hlodať sa v tom že prečo tak utnem diskusiu a poviem že si neželám o tom hovoriť...

Ja viem, že toto nie je zdravý spôsob života, že sex a vzťahy k životu patria ale nejak som si zvykol na tú slobodu a peniaze a viac k šťastiu nepotrebujem, som rád tak ako som, mám spokojný život a hľadať si niekoho len preto lebo sa to patrí to nechem... ja zas na druhej strane nechápem prečo je niekto závislý na sexe a na tom aby mal stále nejaký vzťah aj keď sa s tým človekom neznáša a sú skôr spolubývajúci ako partneri...

Aj v práci kolegovia keď sa rozprávajú tak stále len... "ten môj".. "tá moja".. ako keby to bola nejaká samozrejmosť mať partnera a keď sa niekto dozvie že nemám ja nejakú "svoju starú" tak div sa že im nespadne sánka...
Neviem kto je viac nenormálny ...či ja? Alebo oni? Ja som so svojím životom spokojný. Oni asi očividne nie keď sa potrebujú vyvyšovať nad niekoho skrz to že oni majú PARTNERA.. (sexovať a rodiť deti dokážu aj šimpanze v ZOO, nie je to žiadny zázrak ani žiadny úspech, ktorým by sa niekto mohol pýšiť...)

dneskatreska

ale ked si taky šťastny , ked ti je takto dobre..tak na čo tu vyplakavaš?
jednoducho sa im vysmej do očí, robim to aj ja ,
nahod usmev od ucha k uchu aby ich rozdrapilo od jedu, povedz ze tebe je " vynikajuco, že si svojpravny , poručnika nepotrebuješ , nikoho si na krk kvačkať, a každy ma taky život aký si zariadi, každeho sukromna vec..." - to je moja odpoved na deb1lne reči,..

Jabberwocky

Pripomenulo mi to... Pohlad a pribeh 35-rocnej zeny z Argentiny, ktora je stale slobodna a napriek tomu stastna, pretoze hapinnes is a choice. 2013. 'Female Freedom Has an Expiration Date': Being 35 and Single | Op-Docs | The New York Times: youtu.be

Kami91

No kedysi ma strasne otravovali takymi otazkami ale uz teraz v 26 rokoch mi uz dali konecne pokoj s tymi otazkami. Nieze by som nechcel vztah, ale nevadi mi byt single.

FillipC

Deti su nasa buducnost. Kto vam bude robit na dochodky? Tych, co je najviac nerobili, nerobia a robi nebudu. Naco robis cely zivot ako mula? Aby to po tebe zhrabli cudzie detiska?

LogikaNepusti

Ja som zena a tiez deti nemusim. Nechcek ich a som rada ze som nasla takeheho partnera co deti tiez nechce. Preco sa tym zaoberas co si myslia ostatni ? Lutuj takych ludi lebo oni neziju svoje zivoty ale ten tvoj/iných. Myslis ze su taki ludia stastni? Vies kolkokrat sa mna pytali kedy uz konecne budem mat deti? Myslim ze to sa ani spocitat nedá. A vzdy som razne a jasne odpovedala ze ich mat nebudem. Ked sa spytali preco, s umevom som povedala ze nechcem. Ked to povies rázne tak sa nebudu vypytovat :)

vpohode

Lollka - to je snáď môj problém, že prevažujú migranti a cigáni? Len za to budem plodiť deti? To je problém blbej politiky, že je toľko cigáňov a migrantov. A to že neznášam deti - ja za to nemôžem. Pre mňa sú to otravy a áno, som sebecký, v tejto dobe sa inak ani nedá. A za to, že mám len 19, tak snáď je môj názor odveci? Myslím si, že v 19tich mám dosť rozumu a nie som s tých disco chalanov, čo sa chodia opíjať...

Lollka

Samozrejme je to kazdeho osobna vec ci chce vztah, ci chce niekedy deti a rodinu. Len je smutne citat nazory mladych ledva dospelych muzov - vztah nechcem nikdy, deti su hnus, mam rad len peniaze a sam seba. Stale viac muzov takto premysla, aj starsich, ale tych mladych este viac. Rodi sa stale menej bielych deti lebo nikto sa nechce otravovat s nejakymi uvrestanymi faganmi a uz vobec nie tu haved zivit. Muzi ktorym sa podarilo omylom nejake dieta splodit a musia platit alimenty su z toho na prasky a najradsej by to decko uskrtili vlastnymi rukami len aby nemuseli platit a aby mali sami pre seba co najviac penazi. Len potom sa nedivte ked budete stari a budete obklopeni samymi ciganmi a migrantami, lebo ti sa mnozia dost.