Echericia Coli

RNG

Inac aj v Europe aj v USA boli rozne potravinove nakazy, nebezpecne, dokonca na nich nezabrali bezne atb viackrat, a boli zo surovych zelenin.
Posledna , nazvana EHEC bola minuly rok v Nemecku, bol to druh
Escherichia coli O104:H4
V USA to bol druh
O157:H7 , zo suroveho spenatu, co bola poriadna afera pred par rokmi, lebo to bola jedna z infekcii, na ktoru nielenze nezabrali atb, ale naopak ju posilnili, lebo zabili v crevach uzitocne probiotika, ktore aj proti nej vyrabaju protilatky a tak jej dali moznost sa premnozit a par ludi dokonca na to umrelo.

RNG

E coli je velmi siroky pojem, su medzi nimi aj neskodne a bezne v crevach, a su medzi nimi aj velmi nebezpecne druhy.
Velmi lahko sa daju zlikviodovat pitim roztoku GSE, kde uz koncentracia citricidalu 6 az 20 ppm tieto bakterie ucinne znici. Bezne odporucany roztok, horkac, s krorym mam uz vyse 15 rokov skusenost je 60 kvapiek GSE na liter vody. Hovorim tu o pravom povodnom GSE firmy NutriBiotic, nie ziadnych napodobneninach. Ten obsahuje 33% povodneho citricidalu, patentovaneho aktivivaneho vytazku z grapefruitovych semien firmou BioChem Research corp.

meili

Tak potom to bude zrejme nejak tak, ako na tej stranke primar.sk. kazdopadne drzim palce, aby sa toho co najskor zbavil.;-)

fantaghiro

to určite nie, predstava analneho sexu mi je odporná a navyše aj keby sme chceli, mám v črevách candidu.