Moja baba ma 14 a asi je tehotna:(((

katka52

Ahojte No je to vážna záležitosť, ale je to fakt, že deti začínajú so sexom už na základnej škole. Som učiteľka a minule som rpsitihla súložiť chalana a babu na toalete. Veru porno časopisy, bežia svetom a deťom do rúk.

thedzanka

Studujem tieto veci a na 100percent baby viem,ze neplodne dni su 4od konca poslednej menstr. a ak si od konca menstruac.odpocitas 14az 18 dni to su plodne dni kazdy ma iny cyklus takze bacha na vec ale toto je 100percentne ak mate pravidelny menzes...Pravidelny to znamena:2az3dni ti mozu meskat kramy...ci si plodna sa da zistit aj podla vytoku...ak by to niekoho zaujimalo moja adresa je janka_krajnakova@centrum.sk

gomez

ahoj detičky! Špeciálne jožino 3. Joži, nemusíš byť otcom. Stačí, ak sa niekto dozvie že fúkaš do 14-tky a máš na krku prokurátora. A ak sa to dozvedia jej rodičia, tak si rovno bal zubnú kefku a teplé ponožky:))))
Odporúčam tu preto všetkým "náramne dospelým" namiesto surfovania po porne nájsť si tu trestný zákon. A nevypytovať sa tu triviálne veci s krížkom po funuse:)) Hneď sa prezentujete začiatkom vety "ja som počul...".:)

thedzanka

A este niekto tu pisal,ze kondomy nepredaju 14rocnym???alebo ako?je to blbost!potom mozes tu predavacku udat, lebo mas na to pravo mas na krabicke napisane od kolkych rokov??prikl.cigarety od osemnastich????blbost...ta predavacka ohrozuje tvoj aj tvojej priatelky zivot to si nemoze dovolit!!skut.pribeh:moj bratranec mal 7rokov a siel si kupit baloniky a videl na pulte pekne "baloniky"taka postavicka...bol to kondom a normalne mu predala...mozno si z neho utahovala ale je to jej povinnost predat kondomy:))

thedzanka

ups tak toto...sorry ale neplodne dni su 4dni od konca menstruacie...v strede teda tak 14az18 dni od konca menmstruacie su dni plodne a ty pises, ze dva tyzdne nepotesim ta ,ale nech ide ku gynekologovi, ale skor nech si kupi teh.test...

kacicka

no kamo,to su akurat njplodnejsie dni,2 tyzdne od zaciatku menzesu.kupte si tehohotensky test v lekarni,aby ste sa uistili.