Depresia co je stastie v zivote?

Príspevok v téme: Depresia co je stastie v zivote?
Stastickoooo

Ahojte vsetci. Chcem sa spytat co vas robi v zivote stastnym co je uloha na tomto svete poslednu dobu ma trapia odpovede na tieto otazky neviem co ma v zivote naplna co by ma tak velmi bavilo a videl by som v tom zmysel alebo odpoved v zivote. Mam dobru pracu dobrych ludi okolo seba rodinu tak isto. Vsetko je okej len neviem ako dalej skusal som sporty skusal som dost toho a nic ma tak nenaplna ako by malo chcel by som tu po sebe aj nieco nehat alebo ako to nazvat ako priklad niekoho odmalicka bavi hokej a stane sa profesionalnym hokejistom a vidi v tom zmysel svojho stastia uspechov.... dakujem za vase odpovede.

Potakrv

Každý človek má inú cestu aj keď ciel by mal byť spoločný.Musíme sa znovu narodiť aby sme to pochopili.Môžeš skúsiť všetko ale to na čo si tu musíš napĺňať v prvomrade.Je to ako v škole niekto dáva pozor a venuje sa len štúdiu .
Iný popritom dokáže aj vyrušovať.Niekto navštevuje krúžky .Ale všetci sa musia vzdelávať.Kto túto podmienku nesplní opakuje ročník.Kto splní pokračuje vo vyșsom.Ale život má taký zakódovaný program.....Ak si už prešiel základné stupne ale nepokračuješ správnou cestou do novej triedy si nespokojný akoby vnútro teba vedelo kam máš ísť ,ale mysel blúdi kdesi po chodbách školy.Preto teda aj preto sú ludia nespokojný ak majú všetky matérie to na čo tu boli vyslaný ich konfrontuje a nastáva depresia zkedy tvoje vnútro vie kam ale mysel blúdi.....

Potakrv

Navyše kedže sa pomaly trávime z fluoridom za pár generácií tu už štastného bežného človeka nebude.Naša ("šišinka" )epifýza endokrina žlaza budeme mat na sebe povlak cez ktorý neprejde ani 1 mg serotonínu.....

Potakrv

Tomas12345 aký posmrtný život?Čo to je?
A k téme .Štastie je stav mysle bez vonkajšieho vplyvu.Šťastný musíš byť tu a teraz v prítomnosti lebo len v prítomnosti je život!Nemôžeš sa spoliehať,že keď budem mať to či ono budem šťastný.Ano činnosť ťa môže napĺňať a vtedy pocituješ štastie ale nemôže tvoje štastie stáť na vonkajšom faktore lebo sa stávaš závislý od života od hmoty a pravé štastie je v tvojej duši skrze ducha .........Najdôležitejšie však je nestavať nič nad prvé prikázamie,lebo to stratíš a nebudeš šťastný ,lebo všetko k čomu človek lipne mu bude odobrané aby sa nepútal k pozemskosti.
Kto tomu nerozumie nič to treba nechať dozrieť čas.

Andrej

Veľmi dobré informácie prináša táto kniha od google špecialistu
www.solveforhappy.com

Podľa neho je základná rovnica keď počet udalosti, ktoré zaživame idú správnym smerom viac ako tie, čo idú opačne.

JKB

Mne su mojim stastim predovsetkym rodina. Nema zmysel zit na svete bez milujucej rodiny a Dakujem Bohu ze ja ich mam. Som stastny clovek a prajem kazdemu na svete nech ma dobrych milujucich rodicov a celkovo rodinu. To je to najpodstatnejsie na celom svete. + mam aj konicky, ku ktorym som sa dostal cez sameho seba. Muselo prejst vela rokov kym som sa ku niektorym dopracoval vlastnym chcenim ale podarilo sa :) Ludia majte sa radi a vsetko bude Tip Top.

DavidF

Som si spomenul na ten vtip ako si muz v 35ke uvedomi ze ma dobru pracu, peniaze rodinu a povie si "A to ma byt vsetko?" ..a v tom momente k nemu prisla kriza stredneho veku. Kazdopadne pre udrzanie radosti je dobre mat ciel na ktorom den co den robis a tesi ta kazdy progres, alebo potom deprim tabletky :)

david
zdravovek.eu

Jana Lukacova

Stastickoooo:

Ak sa povenujete príčine svojej depresie (citom, ktoré v sebe nosíte neprejavené) obnovíte svoj vnútorný pokoj, kedy budete vnímať jasnejšie Vaše vnútorné zanietenie pre určitú vec a Vaša intuícia Vás povedie ako ďalej ;)

Pag

Šťastie je to, keď máš niekoho rád a niekto má rád teba. A takisto lepšie budeš na tom aj vtedy, keď nebudeš ničím zaťažovať seba a takisto aj ľudí okolo teba. Keď sa nebudeš ničím veľmi zaťažovať, tak sa isto staneš aj kreatívnym, inak sa ti to nepodarí. Miesta v operačnej pamäti nie je zvyčajne veľa.

Tomas12345

Mna robí štastnym myslienka, ze mozno sa v tomto zivote za dobre odzity zivot dá ziskat posmrtny zivot. Mojim cielom je preto v tomto zivote zit tak, aby som mal sancu na získanie posmrtneho zivota.

Stastnym ma robia tiez konicky. Ostatne veci su o nahode a preto nie je dobre zameriavat stastie do ostatnych veci, pretoze su len o stastí.