Nezhody s priatelom

Príspevok v téme: Nezhody s priatelom
Terezia199221

Ahojte. S priatelom sme spolu uz cez 3 roky, mam 23, on 22 rokov. Dnes som mu na olovrant zohriala sisku a kakao. Zo sisky mu vytiekol dzem na ruku a popalilo ho to. Velmi som sa zlakla a zamrzelo ma to. On na mna zacal krical ze to je moja vina.. Vraj by sisku nikdy nejedol keby mu ju neponuknem, ze za to ja mozem. Ze som mu pokazila cely den, co zvyknem vraj skoro kazdy den, ale dnes sa mi to podarilo skor..
Velmi som smutna.. jeho reakcia ma velmi zaskocila a teraz som doma a placem... Nikomu to nechcem povedat, mame ani kamaratke, lebo sa za jeho reakciu hanbim. Prosim, ako mam vyriesit tuto situaciu ? Uz sa mi ospravedlnil, ale to divadlo co tu urobil a co mi dal pocitit jednym prepac nenapraví. Ja za s tohto budem vzpamatavat aj tyzden :(.

Bohatier

Terezia uz teraz mi ta je luto lebo moja sestra ma doma nieco podobne a este k tomu (vsade bol vsetko videl a vsetko vie).

Mne napriklad chutia take prave makove Bratislavske rozky ktore zaberu cloveku aj pol dna nez ich upecie. :D

Hande

pekne napisany prvý prispevok, pravdivo,.. niektorí chlapi zakopmlexovaní, mozno s malým.. maju potrebu zhadzovať ženy, niektorí to robia medzi 4 stenami a na verejnosti sa tvaria ako vzorní muzi, manzelia,... niektorí bez hanby tie zeny ponižuju aj na verejnosti... a blbky ktoré si to nechaju,..
ako sa hovorí??
"opití, deti a nahnevaní hovoria pravdu..." ???
tak ked ti povedal ze mu kazis kazdy den,.. tak podla mna by tam dalej nebolo čo riešiť... ja by som sa v tom momente otočila na opätku a dovi dopo! radsej budem sama... ako s magorom...

simiona

Ja sa pridám. Bývalý mi na začiatku vzťahu vravel, že by chcel, aby som mu upiekla koláč. Keď som ho upiekla a doniesla, len ho dal do chladničky, ani ho neochutnal. Keď som sa ho o pár dní, pýtala, či mu chutil koláč, odpoveď bola iba ehm-ehm, len niečo nezrozumiteľné zahmkal. A skúšala som viac druhov a chutí koláčov, lebo nepovedal, aký konkrétne chce alebo nechce, ale žiadny odo mňa, myslím si, neochutnal. A ja som sa blbá tak snažila!

Lollka

Nechapem preco sa muzi takto spravaju k zenam. Ty si sa snazila, pripravila si mu ranajky a jak sa chova on. To nie je ale len pripad tvojho priatela, hrozne vela chlapov je nevdacnych a dehonestuju zeny, ponizuju ich. Co potom od nich cakaju. Tu na fore vyplakavaju jak ich ziadna nechce a ked nejaku maju tak sa k nej spracaju s pohrdanim.