Sama si vsugerinujem choroby

Príspevok v téme: Sama si vsugerinujem choroby
insane

Cautee ludia

Vzdy ked zacinam byt smutna (je to pravidelne, aspon 1x do tyzdna, vacsinou vecer, ked som sama)
Mi na mysel prichadzaju velmi divne myslienky, napr. ze v mojom tele nie som ja (depersonalizacia), potom ked si to uvedomim ze take nieco nie je mozne si hovorim ze nemam pravo zit pretoze som chora a ze by som mala zomriet - ked spominam smrt, o smrti mam takisto take neprijemne myslienky, ze proste ked zomrieme uz nebude nic ,pretoze ludia neveria na mimozemšťanov, na carodejnice atd. Ale na boha ano! Nechapem preco by mal prave boh existovat :))) .. a kvoli takym myslienkam sa casto chcem zabit lebo proste normalnemu cloveku nieco take na um nepride..

uuleuskauu

Nie si chora a nepotrebujes ziadnych psychiatrov a uz vobec nie lieky. Iba potrebujes najst nieco, co ti vyplni cas, aby si sa nezaoberala myslienkami na choroby, ktore nemas. U mna to bolo naopak. Nic som si nenamyslala, nieco mi naozaj bolo a jedna rodinna znama ma vysmiala, rodicia sa pridali, ze som hypochonder a nemyslam si. Lebo ona je zdravotna sestra a ja nie. Az som jej priniesla NA PAPIERI od odborneho lekara moju skutocnu diagnozu a potom jej padla sanka a sklapla navzdy. Kym som len hladala (vela rokov), co mi je, vsetkym som bola na smiech. Ale to ich posmeskarstvo ma este viac pohanalo a motivovalo k tomu, aby som este viac a viac casu travila hladanim a este viac a viac energie davala do hladania. A nasla som, co som hladala a moje tusenie sa potvrdilo. Akurat islo o diagnozu, o ktorej na internete nenajde clovek ani zmienku.... a ked moja prakticka lekarka nevedela, aka je to diagnoza a snazila sa ma presvedcit, z som opakom takeho cloveka, nez akym v skutocnosti som, tak som ju vymenila za inu prakticku lekarku zo sukromneho zdravotnickeho centra o 100 km dalej od mesta, kde mam nahlaseny trvaly pobyt. A tam uz akoby zazrakom vsetci lekari vedeli, co je to za diagnozu. V inom meste, kde som nemala nahlaseny trvaly pobyt, ale potrebovala som si riesit problemy (uraz, choroba v zime) som navstivila jednu lekarku, ta tiez vedela, co je to za diagnozu, ked som jej to spomenula. Kto ma diplom kupeny, prezradi sa sam. Nebudem uz dalej odbocovat od temy, koncim.

MindlessHumor

Ja ti poviem takú vec, že tie všetky choroby si netreba privolávať, ale tie choroby, ktoré máš treba nejako vedieť rozchodiť a snažiť sa ich ignorovať. Keď na nich budeš stále myslieť, tak sa nepohneš vpred, mám asi žalúdočný vred, teraz každý len myslí na problémy a choroby, ktoré liečia doktori. Si zober také zvieratká, ani jedno by nenapadlo, že chce umrieť. Hlavne primáty sú deštruktívne a sebadeštruktívne. K teol. otázkam sa radšej nebudem vyjadrovať, to by sme si len zopakovali to isté, o čom sme už v minulosti písavali, to si môžeš nájsť v starších témach, keď sa chceš dozvedieť "viac". Ale pravdu povediac k svojmu príspevku - ja takýmto veciam neverím. Keď máš meditovať o niečo negatívnom, tak radšej porob niečo manuálne, povysávaj, navar, nalíč sa a tak - ha, ha, nemyslím, že ako starý prostit.t, to nie.