nedobrata antikoncepcia

nataliiie

povedal to gynekologl jasne, no v brozurke je normalne, ze ak v 3 tyzdni tak normalne oddych 7 dni a nic o inej formy ochrany..

meili

Neviem ci si to bola ty, co pisala na tu stranku, co som ti radila, no uz odpisali: "vynimočne možete ak je to nutne posl 1-2 tbl vynechat avšak spolahlivost už mierne klesá..." .
...tak z toho sa daju urobit kadejake zavery. Ale ked to povedal samotny gynekolog...

idared

nataliiie, si chránená. Ber to tak, ako keby si si chcela posunúť menzes o dva dni dopredu. Urob si normálnu 7 dňovú pauzu a začni brať nový blister. Tie dve tabletky si odlož, ak by si si niekedy chcela posunúť menzes o dva dni dozadu.
Telo nepočíta či si mu dala 19 alebo 21 tabletiek. Ak nemá prísun hormonov, maternica začne odlučovať sliznicu a menštruuješ.

meili

S tym druhym odkazom by ti to uz malo ist, lebo predtym som tam nechala ciarku ;-) Vazne sa tam skus opytat, oni su strasne zlati a zaroven budes mat istotu.

nataliiie

nejde mi to otvorit, no kedze je na obale tabl.napisane, ze ak zabudnete v 3.tyzdni, skocnite hned a dajte oddychovy..a nic o tom ze inak sa chranit tam nie je tak tomu verim:)

meili

Nataliiie, skus napisat do antikoncepcnej poradne na www.onaona.sk, tam su gynekologovia, co odpovedaju presne na otazky takehoto druhu. Urcite ti odpisu behom dna.

nataliiie

ano, ale aj v brozurke je, ked sa v 3.tyzdni zabudne 1 ma sa prestat to brat a ist rovno na oddychovy..tak preto..