Menzes nikde, len výtok

Príspevok v téme: Menzes nikde, len výtok
Adulka

Ahojte, mám 24rokov. Menzes mi vždy meškáva,mávam ho tak niekedy po 29 dňoch,niekedy po 36, vždy niekde medzi tým. Teraz je už 42.deň a ja stale nič. Akurát na 26 deň som mala 3 dni hnedý tmavý výtok ale ani trošku krvi. Teraz mám taký priesvitný, mám stale intímku. Kde je chyba? Priznám sa,nebola som este nikdy u gynekológa,ale veru som sa rozhodla že sa v pondelok objednám na prehliadku.. S priateľom používame kondóm, len na chvíľu je niekedy vo mne bez, ale nikdy sa do mňa neurobil..dávame si pozor. Prečo stale nemám menzes? Už sa mi to nepáči. :-(

ellyy

mne tiez zvykne meskavat a ked mi jeden mesiac nepride tak na druhy dostanem s meskanim a az potom mavam ked sa mi toto stane hnedy vytok ale tehotenstvo to vobec nie je a taky vytok medzi menstruaciami je vraj normalny :-)))

Adulka

Este som chcela povedať,že ked som mala ten hnedý výtok,tak ma tam vnútri dosť svrbelo. Už to prešlo. Samozrejme hygiena je u mňa 100 percentná. Používam gel na intímnu hygienu.

Adulka

No nieje mi vôbec nič. Pred menzesom ma vždy bolia kríze a som taká slabá,ale nič mi nieje. A tehotná nesmiem byť. Ja by som sa zbláznila.