Chudnutie v horucej vode

ssssa

"pohodlne" a jednoducho sa schudnúť nedá.. ale niektorí asi radšej uveria takejto somarine, ako by sa mali ísť trocha hýbať

jonatán

1. tuk nestratíš, len sa zbavíš telesných tekutín
2. v teplej vode vám klesá tlak, keď sa prudko postavíš, krv neokysličuje mozog, preto dostávaš ,,točáky". Príroda to vymyslela tak, že v tej chvíli odpadneš, čím vyrovnáš tlak v organizme a mozog sa opätovne okysličí... Problém môže nastať, ak sa udrieš, tak opatrne, osobne odporúčam po horúcom kúpeli studenú sprchu.

kredita

raz sme mali s priatelom romanticky kupel, samozrejme tepla voda... ked som sa potom postavila, asi na pol minuty som stratila zrak... nebolo to nic prijemne..

a neviem, ci to s tym suvisi, no ked som prvykrat robila priatela, tiez sme boli vo vani a cele telo mu nejak strplo vratane jazyka.. takze bud to zapricinila ta tepla voda alebo vzrusenie :p

Albarozzi

Ahojte chcem sa aj ja vyjadrit ktejto teme kedze som to predchvilkou vyskusal (musel som lebo som sprosty samozrejme) a teraz mije hrozne ako po 15 minutach v horucej vode sa mi zacala tocit hlava a ked som sa postavil mal som pocit ze odpadnem zle mi doslo strasne a musel som sa napit studenej vody tak som ju asi 5 minut chlastal z umyvadla skoro som ani stat nevedel slabost v koncatinach strasna. PROSTE NIKOMU NERADIM TO SKUSAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

RNG

To nie je chudnutie, to je len dehydratacia, ktoru pouzivaju kulturisti, aby im lepsie vystupovali svaly.
Nestratis tuk, stratis len vodu, mas sice nizsiu vahu ale najblizsimi par poharmi vody to doplnis...

daniell

Pouzivaju to niektori kulturisti a vzpieraci pred vazenim na sutaziach. Udajne sa s tym da na PAR HODIN schudnut i o kilo - dve, no treba pobudnut vo VELMI horucej vode niekolko hodin, az kym cloveku nezacne byt zle...
Zrejme to funguje na baze otvorenia potnych zliaz.
Neradim ale nikomu, aby to bezdovodne skusal, je to naozaj zivotunebezpecna technika (hrozi zlyhanie srdca a i.). Nestoji to za to!!!

RNG

Tuky sa spaluju hlavne na vyrobu tepla,len malicko sa pouzije na vyrobu energie. V horucej vode netreba termogeneracia, v studenej ano.
Plavanim v chladnej vode sa da stratit hodne tukov, ak nezvysis pocet zjedenych kalorii zaroven.