Anketa!Predkozka alebo obriezka?

chlap

K tomuto nech sa zeny radsej nevyjadruju. Proste tie co pisu chod sa obrezat, tak je to asi take "prijemne "ako keby ste si vy sili dat odrezat bradavku

maros

to znamena, ze nemam predkozku pretiahnutu cez zalud tak aby ho prekryvala, ale nosim ju stale stiahnutu za zaludom a tym padom je odkryty, odhaleny. Mne sa to takto viac paci a vyhovuje mi to.

kevin18

no ja nosim predkozku rovnako ako maros ... nie ze by to bolo hygienickejsie ale je to lepsie a nie som ani taky citlivy na dotyk na zaludi...

trygve

co sa hygieny tyka tak to zalezi na tom ako casto sa clovek umyva a nie ci je obrezany. obriezka ma vyhody aj nevyhody. muz je menej citlivy a tym padom viac vydrzi na druhej strane sa to zas moze otocit tak ze vydrzi az moc a neskor bude mat problem dosiahnut orgazmus. zalud bude mat suchsi bo nebude chraneny a menej citlivy.

ppppppp

sssssss, prepac, ale otocim to proti tebe :-) Neobrezana zenska je uplne odporna a nehygienicka.
Chod sa dat obrezat, aby si bola sexi, potom sa chalp nemusi tak strasne namahat :-)

Ta predkozka tam na nieco je. Nech sa tvoj obrezanec 2 tyzdne neumyva, potom povedz, aky je super hygienicky.

sssssss

neobrezaný penis je uplne odporný!!môj priateľ je tiež obrezaný..a jke to super:-)a oveľa hygienickejšie,ked je chlap neobrezaný,rýchlekšie sa mu tam množia baktérie a tak..chod sa dať obrezať...aj to vyzeá lepšie...a nemusím nič odhrnať!