Môj priateľ je abstinujúci alkoholik

lu-lu-lu

Ahoj. Pil prvú ligu cca 15 rokov.Potom som abstinoval cca 15- 18 rokov. Myslel som si hurá,som za vodou.Dal som si pivo ,o pár rokov víno,o pár mesiacov tvrdý alkohol.Teraz som znovu abstinujúci alkoholik.Viem čo je utrpenie opilecké aj celej rodiny.
Verím že dokážem žiť bez alkoholu.

lu-lu

Áno dobre si to pochopila.Keď som skončila s prvím čo pil,tak som si povedala že sa v živote nezamilujem do človeka čo pije,ale človek mieni pánboh mení.

lu

Tak som z toho zmätená lu-lu, ten tvoj terajší priateľ je teda abstinujúci alkoholik a ten predošlý pil a preto ste sa rozišli?

lu-lu

som to ja!To som rozobrala len príbeh s mojím bývalým a reagovala som tým na sandiku.Nemôžem byť iná lebo sa pod týmto mojim nickom nikto iný prihlásiť nemôže.Lu koľko máš rokov?Ja mám 29 a 9 ročnú dcéru,priateľ má 38.

lu

Sandinka odpoveď pre teba: isteže isté obavy tam sú, ale aký zmysel má kaziť si dnešok obavami o zajtrajšok? Budúcnosť môžme ovplyvniť a ak aj začne piť (musím byť v realite a zvážiť aj túto možnosť), tak už vie ako treba prestať, vie kam ísť a čo robiť a viem, že bude skúsať prestať znova. Ak sa to stane, budeme riešiť potom. Dnes nepije.

lu

Hm, tipujem to tak, že tá lu-lu čo písala včera nie je tá istá čo písala dnes, veď sa baby píšte každá svojim menom, nech nie je chaos...
Maxala nemám konkrétnu otázku ani konkrétny problém, len som si chcela pohovoriť o tejto téme, zistiť koľko žien ostalo žiť s takýmito mužmi a či sú spokojné a tak. My si s priateľom zatiaľ žijeme dosť dobre, takže nič nepotrebujem momentálne riešiť.