Malé prsia

Príspevok v téme: Malé prsia
blondska

Ahojky...Mám 16 rokov, 168 cm, 56 kg, menštruujem od 14 a na rozdiel od mojich rovesníčok, ba aj mladších, mám veľmi malé prsia. Viem, že každá sa vyvíjame inak, ale až takto pomaly?!!Minulý rok som držala diétu a za mesiac som schudla asi 7 kg. Aj keď som znova nabrala na normálnu váhu, do pŕs som nepribrala. Mohol sa rast poprsia zastaviť aj tým držaním diéty??Už dlhší čas si ich aj každý deň masírujem krémom, aby dosiahli plnší tvar, no nezaberá to. Poradili by ste mi nejaké prípravky na zväčšenie (nie tabletky), cviky, prípadne ako sa mám stravovať??Diki moc :-)

Livaa

Posiluj prsne svaly,ale necakaj ze sa Ti zvacsia o niekolko cisiel,len zpevnia. A tabletky no comment,zbytocne vyhodene peniaze.

neprezradiim

Mam strasne male prsia a k tomu som aj chuda.DOsahujem vysku okolo 170cm a mam 48kil! a prsia nikde! nejake cviky ci talbetky( decolen naozaj zabera??..mam ich v plane vyskusat) :) prosim o skoru odpowed! :)

flower

oni ti este urcite dorastu:) a co tak zatial si kupit dobre vycpanu podprsenku push-up?:) kremov je na trhu vela, ale zvacsa so ziadnym efektom.

SNEHOVA VLOCKA

hm
skus len cvicit s cinkami ... dostanes pekny tvar.
a kup si daky kremik na prsia.
a s toho si nic nerob kazdu 2 babu trapia prave prsia . aj mna .
:)
a to mam 22.