co mi je? tehotna?

kasia

ďakujem vám veľmi pekne za pomoc ..cením si, že existuju ešte taký ľudia čo pomáhaju :-) naozaj veľmi pekne ďakujem :-) a prajem vám veľa šťastia :-)

kasia

?? : nie zatiaľ som menšt. nedostala a ešte mi ani nemeška. ale už mám PMS príznaky teraz tak dúfam, že v tom nie som:-) a modlím sa veľmi aby som nebola i keď bábútko je pekne mať len nie tak skoro :-) ďakujem pekne za opýtanie :-)

sway

TAK BOLA SOM S TYM U GYNEKOLOGA A POVEDAL MI,ZE JE TO UPLNE NORMALNE.VRAJ SA TO STAVA KAZDEJ DRUHEJ ZENE A V TYCHTO EXTREMNYCH HORUCAVACH SA TO STAVA VELMI CASTO A JE TO VRAJ BEZNE. TAKZE PIANKO.

ciciccc

To mas individualne stym tehotenskym bruchom niekto nema ziadne ani v 5 mesiaci a ine uz maju v druhom troska..ale tak v priemere treti stvrty mesiac by mohlo zacat a pokial si stihla tiez by to nemalo byt vidno moc..moja mama to tak mala...ziadne brucho len prsia velke..a na interupciu sa moze ist do 12 tyzdna tehotenstva..po 12 tyzdni sa robi len zo zdravotnych dovodov alebo ak je plod poskodeny napr.....

??

a inac kasia, ako to s tebou je? dostala si menstruaciu? citala som totiz tvoje predosle otazky, dufam ze je s tebou vsetko v poriadku a ze si nemusela ist na potrat,ozvi sa

: )

to kasia: mne sa zacalo zvacsovat brusko uz na zaciatku tretieho mesiaca, v stvrtom uz je vidiet, ze som tehotna :) neviem do kedy sa ma ist na interupciu, nikdy som nad tym nepremyslala

kasia

ahojte chcem sa opýtať po koľkých týždňoch začína rásť bruško tehotným? a do koľkých týždňov sa môže ísť na interupciu? ďakujem vopred .. prosim odpíšte mi veľmi ma to zaujíma :-)

ups

toto som si precitala na jednej stranke:Slabé krvácanie
Je podobné menštruačnému, no nie v takej sile. Vyskytuje sa preto, lebo sa začína rozťahovať maternica a pripravovať miesto pre embryo.
moze to mat s mojim pripadom nieco spolocne?a po akej dobe sa to da pri tehotenstve spozorovat