Žijem s alkoholikom

no2

Ja napr. vôbec nepijem žiadne nealkoholické nápoje, žiadne!!! Celé tie dlhé roky som sa dokázal baviť bez nealkoholických nápojov. Som za to na seba patrične hrdý. Len neviem, či mi nehrozí korózia pečene:-)
Voda nie je dobrá ani v kolene a nie to ešte v bruchu...

hanka9

Ja sa pridrzam tohto: „pi malo, aby si mohla (mohol) pit stale. P.s- male mnozstva vypiteho KVALITNEHO alkoholu ( pitie s rozumom, kulturne,dostojne) (destilaty, konaky, whisky), alebo dobreho naklepsie nepasterizovaneho piva, ci kvalitneho vina su pre cloveka podla mojho nazoru tym najlepsim ucinnym prirodnym liekom !! Väcsie davky a mnozstva, nerozumne pitie je pre cloveka spolocensky a pre jeho zdravie velmi nebezpecne!!
Cize kto nepozna presne a spravne davkovanie, nie je zasadovy a lahko ovplyvnitelny nech alkohol radsej vobec nepije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hanka9

Tak ratajme. Dostane vyplatu v cistom 360€ a pije len francuzsky konak martel a henesy, nic ine. Jeden konak (0,05) stoji v dobrej restauracii kde chodi povedzme 4 € a mesiac ma orientacne 30 dni. Vypije denne 3 pohariky = jeden rano, jeden naobed, jeden vecer=cize 30 dni x3 pohariky = 90 poharikov x 4€= 360€, cize takto minul celu vyplatu tych 360€. A teraz sa vazne pytam: je to naozaj ALKOHOLIK ?????

no2

Ak chcete zistiť, či niekto je alkoholik alebo nie je, tak stačí spraviť jednoduchý test. Keď dostane výplatu, tak mu ju treba celú nechať a uvidíte, čo spraví. Ak ju celú prepije, tak radšej nohy na plecia a dovi dopo. Také niečo sa nedá nijako liečiť, hoci by abstinoval neviem koľko.
Alkoholik má hlavu akoby zavírusovanú, proste všetky peniaze do posledného centu musí prechlastať.

hanka9

Uz samotne slovo alkoholizmus nahana strach, pretoze je to choroba. Co je to vlastne alkoholizmus ????? Ako sa prejavuje alkoholizmus????? Kto je alkoholik, koho mozno spolahlivo a bezpecne oznacit za alkoholika????? Alebo kazdy je alkoholik, kto vypije denne dve piva, alebo dva pohariky dobreho cerveneho vina?????

Okilov

Ahojte, moje skusenosti su tiez bohate a zhodnocujem ze som riadne blba ked som si myslela ze dokazem zvratit jeho osud. Na jeho zavislost som prisla pomerne rychlo a lutujem ze som nedala na dobre rady a neusla niekam daleko. Nenechajte sa opijat suchym rozkom ako ja vezmite nohy na plecia aby po vas neostala ani stopa...

mmmmm

www.kruciata.sk

pomahaju alkoholikom, ich rodinam, spolupracuju s odbornikmi,
tiez je to spolocenstvo abstinujucich alkoholikov i nealkoholikov, ktori sami nemaju problem s alkoholom, ale obetou svojho nepitia sa snazia podavat svedectvo, ze sa da fungovat i bez alkoholu..