Preco vacsina muzov nechce plnsie zeny(baculky)?

Soraja

lilotka ja som to nemyslela uplne na vsetky baby, poznam baby, ktore su vazne chuducke jedia 20x viac ako ja a nepriberu. Postava je dana aj geneticky, napriklad moj brat je vazny maco, a bol taky od malicka a nidky nezjedol vela, hral 10 rokov futbal, chodil do posilnovne a neschudol nikdy. Myslim, ze vyzor nie je vsetko, jasne ze musia byt nejake sympatie,ale ten co pozera len na krasu je len povrchny. Krasa casom pominie a to plati pre svetkych.

lilotka

Nie je pravda, že štíhle baby si dajú na večeri len šalát. Ja som štíhla a môj priateľ hovorí, že zjem ako malý slon. Ja by som chcela zasa pribrať. Ale nedarí sa. Niekedy vážne závidím babám, keď vidím, ako majú v nohaviciach obtiahnutý zadok. Ja dosť ťažko mám niečo obtiahnuté. Nie som zasa len kosť a koža, ale veľa svalov a tukov na sebe nemám. Takže trošku plnšie postavy sú podľa mňa vôbec neni zlé.

Soraja

no podla mna je to relativne, neiktorym chlapom s apacia zdrave baby, ktore ked pozvu na veceru, tak si nedaju len salat a aj to zjedia z neho len polovicu. Nic proti zdravej strave, ja papam tiez salaty. JA som pri svojej vyske 167 cm mala niekedy 55 kg. potom som pribrala na 72 a podarilo sa mi schudnut na 66. A snazim sa,ale pomalicky netyram sa hladom. Ale chcela som len tolko povedat, ze nemala som problemy s chalanmi predtym ani teraz. Mam priatela 2 roky, zazil ma s vahou 55 kg a aj s vahou 72 kg. A nikdy sa nestazoval, aj ked teraz vravi, ze taka chuda som sa mu nepacila, ze teraz je to uplne skvele. A taktiez podla mna nezalezi ani tak od kilogramov ale skor od toho ako ten clovek vyzera, kazdy ma inak ulozeny tuk a inak stavanu postavu. Ale uprimne, nepoznam chlapa, ktory by sa nepozrel za "modelkou". Ale podla mna nezalezi az tak na vyzore, moze byt abbenka pekna a stihla a ked nema nic v hlave tak co z toho? Kazdemu sa paci nieco ine a hlavne ide o to byt spokojny hlavne sam so sebou a potom pozerat na druhych. A komu sa nepaci, ved nech sa nepozera:-)

lilotka

Ale veď to musí byť kosť a koža. Mne sa páčia skôr športové postavy, tak radšej cvič, než by si mal hladovať.

sportmen

Tak ak su plnsie baby,ktore maju napr.165 cm a 80 kg,tak to je baculka.Plnsie baby su podla mna 165 cm a okolo 65-66 kg