ach, tie akné

Príspevok v téme: ach, tie akné
renkamz

problem je moja tvar.... mam problematicku tvar...je to hrozne! nemam ju tak casto vyhodenu zapalenymi akné, ale na tvari mam malinke, pupaciky...z ktorich by bola akoby voda... ale oni sa casom zapalia... pravielne sa snazim chodit ku kozmeticke, a bola som uz aj u koznej... ale na bud. tyzden idem znovu, nech mi da nieco lepsie, ak to nepomoze bude zle:)...a pls, nemate nejake "domace" recepty, alebo nejaky zarucený recept pre krasnu tvar?

Nephilim

žihľavový čaj, Garnier Pure Active, pleťové masky z droždia alebo so zinkom - v DM-ke majú od Balea za nejaké euro či za koľko...,piť veľa vody...a nebabrať si to:-))) a čistiť, čistiť, čistiť:-)))

simka111

Velmi dobra je prhlava,normalne vyluhovat do misky a potom macat tvar a zaroven ju mozes aj pit,naozaj to pomaha.

Lenusik30

Ja som brala Roaccutane a pomohol na isty cas,, pol roka som ho nemala a zas mam vyrazky. Tak isto su dobre antibiotika Erytromycin..teda myslim,ze sa to tak vola. Ked to mesiac pouzivate, vyrazky nemate. Ale ked to vysadite, su spat. Masticky a kremiky z obchodov nepomahaju a su to vyhodene peniaze. Teraz premyslam nad antikoncepciou.

lusinda

ja by som na tvojom mieste skusila bioptron. Mala som ten isty problem no a ked som zacala pouzivat lampu, tak sa mi to vyrazne zlepsilo.. skus si precitat www.bioptron.senea.sk

dedo_vsevedo

aj ja mavam niekedy obdobia,ze sa mi na tvari vykytnu 3-4vyrazky...no to je des,ked sa mi to stane:D,ale nastastie som objavil antibakteialny gel od balea,vola sa to soft+clear(80sk v DM) je to zazrak:-)))davam si to vecer na celu tvar a po pebudeni je moja tvar viditelne cistejsia.

collagen beauty

Ahoj, neviem ci existuje "zaruceny recept" na krasnu tvar, na problem s akne ti moze pomoct Collagen Black - gel s zivym kolagenom, ktory je urceny hlavne na osetrovanie vlasov a nechtov, ale z praxe vieme, ze velmi dobre posobi aj na akne - hlavne tazsie formy. Viac na adrese www.collagen-beauty.sk

Ked sa ti plet zlepsi, na udrzanie dobrej kondicie odporucam Collagen Exclusive, info o nom najdes na:
www.collagen-beauty.sk

Ak budes chciet viac informacii, napis mi email.