nocne pocikavanie

Príspevok v téme: nocne pocikavanie
pocikancek

moja 6 rocna dcera sa zacala cez prazdniny pocikavat a pokracuje to doteraz. vecer jej uz nedavam pit tekutiny a v noci ju budim na cikanie, aj napriek tomu sa v noci aj 2-3 krat pocika. psychyku ma v poriadku,je to vesele sikovne dievcatko,ktore rado chodi do skoly,dobre prosperuje a je velmi inteligentne.Vecer zaspava o 20.00hod a ked ju idem napr. o 22.00 zobudit je uz pocikana,pritom sa tesne pred spanim vycika. Predtym sa nepocikavala od 3 rokov,zacalo sa to az toto leto obcas a teraz je to uz pravidlo.Poradi mi niekto? Uvitam aj kontakt /mail/ na odbornika. Dakujem

milka123

mala som ten problém ako dieťa,pamätám si do dnes tu hrôzu,pomohla mi jedná pani doktorka ale už nežije no mama mi odložila tie krabičky od liekov ktoré som brala vraj ak by to mala moja dcerka, brala som adiuretín nosné kvapky a pyridoxín tablety,tri dávky stále s týždennou pauzou.problém pominul.

sasa121

Ja som s týmto problémom bola u homeopatky, MUDr.Dubajovej v Nitre a pomohlo.Ale veľmi dobré sú na nočné pocikávanie aj Aloe berry nektár z firmy FLP, ktorý treba užívať dlhobobejšie.Ak máš možnosť zohnať, skús.