Lymfodrenaž

zdenka8

baby lymfodrenaz sa robi bud pristrojovo alebo manualne. manualne sa cena pohybuje ako za masaz. pristrojovu bud mate tzv.nafukovacie nohavice, tam je cena ultranizka, ale pozor treba si dobre vybrat kam pojdete, je velmi dolezite nastavenie tlaku a treba viac opakovani. tiez sa robi lymfodrenaz pristrojom LPG, je to velmi prijemne a rozdiel citite hned po prvom raze uplne odlahcene nohy a celkovo taky lahky pocit (nie je na veky, kedze telo si stihame priebezne zanasat toxinmy :( staci ked si date lymfo vzdy ked mate taky tazky pocit alebo je to vyborne aj ako mesacne osetrenie ako preventivka!). LPG pomaha aj na celulitidu ako tu pise lencok, ide o lipomassage, robia sa tym este aj ine osetrenia, na celulitidu treba masaz viackrat opakovat a vysledok sa dostavi v podobe hladsej a pevnejsej koze ked k tomu pridate este nejaky kremik a bicyklovanie alebo plavanie tak ste za chvilu super vyhladene ;0) najvacsi prinos lymfodrenaze je vsak zdravotny, pomaha rozprudit lymfu v tele a odstranovat toxiny z organizmu.

funnmaxi

tak ze babenky bolestive to nieje je to nieco ako hladenie robi sa to na sucho maser max pouzije puder aby sa mu nepotili ruky.Vyzliest sa na to treba oblecenie obmedzuje priechodnost lymfatickych ciev pozor ked idete na strojovu musi vam terapeut vyprazdnovat uzliny v ktorych sa lymfa hromadi . Ked ich nevyprazdni tak to dost dusi cloveka. Pri manualne vas upozornujem ze vam bude siahane na slabiny aj tam su velke uzliny . To len aby ste si nemysleli ze ste osahavane.Masazou sa znizuju objemy no neodstranuje tuk stav nieje trvaly samo treba na to pravidielnost.

fiha

To fakt jedna masaz stoji 80 korun? Iba ak je robena pristrojom. Lebo na rucnu sa mi to nejak nezda. Je to primoc lacne. Ako dlho ta masaz trvala? A v ktorom meste je ta poliklinika s takou cenou lebo Juh mame aj my.

jancecka

ja som ale hlúpa, o tomto som ešte ani nepočula, opíšte to ako to prebieha, kto to robí, treba sa pri tom vyzliecť? Je to bolestivé? Naozaj neviem čo to je, chcem schudnúť nejaký ten cm z obvodu pása a prdele, aj cvičim ale nejde to rýchlo,skúsila by som to. Nie je to nejaké škodlivé? A neviete kde v Topoľčanoch sa to robí? alebo niekde blízko TO.
Ďakujem :D

skaja

čaute baby..ja som dnes bola na lymfodrenaži a citim sa super,uplne som mala lahke nohy a aj na bruchu som to citila..neviem či vysledok vidieť hned,no po par sedeniach bude urcite viditelný..žiadne vysetrenia pred netreba mať,jednoducho sa len objednat..za 10 sedeni budem platiť 800sk,teraz je taka fajna akcia na poliklinike Juh,na 1.poschodi...tak držim palce,papa...Skaja

princeznicka

vyskusali ste Lymfodrenaz? zaujimalo by ma, ci je pravda ze po 8-10 sedeniach je strata z brucha, bokov ... 3-5cm. no a ta cena za 10 sedeni cca 1200Sk sa mi zda byt uplne super tak to chcem vyskusat na odstranenie celulitidy a aj niejaky cm dole by bodol. tak napiste ako ste boli spokojne vy a kde presne ste boli. je tam niejake vekove obmedzenie? a vstupne vysetrenie mi musi urobit obvodny lekar??

popoluska

nikto neodpovie??
inak neviem ci to bola lymfodrenaz, lebo pred tym zakrokom sa treba obliect do obtiahnuteho uboru a po nom sa prechadza s takym pristrojom aby nebol dotyk s kozou .. a ze rovno po zakroku je hned ubytok 2-3 cm ...tak ma uvedte do obrazu prosiim