kazdodenny problem

iilaa

ja si teda myslim, ze nezaskodi zvelicovat, aspon sa vystrasia a poslu ho na riadne vysetrenia. ked povie , ze bo len boli hlava a ak je mlady, tak si povedia , stacia lieky.
inac rady od ryba60 ber vazne a v pondelok utekaj k lekarovi a vecer napis

ryba60

1 / Ja by som problemi nezveličoval,skor sa vyjadril vecne a pred návštevou lekára sa snažil zistiť čo tomu predchádza. Vyhľadaj si stránky, ktore sa temami bolestí hlavy zaoberajú. Nie je bolesť ako bolesť.Pichlava, tupá, ostrá, pomali prichádzajúca atd. To musíš sam určiť.Keď ťa nebude chceť poslať na vyšetrenia, tak Ti našváca silné lieky a zveličením len si uškodíš.
2 / Často užívaný Ibalgin Ti zničí hrubé črevo, o tom sú aj články na internete.
3 / pozri si tieto stránky, pouvažuj a cho´d k lekárovi.
Možno už trpíš aj takouto bolesťou hlavy:
www.primar.sk
poari si:www.primar.sk
www.edusan.sk
Nelič sa sám, keď Ti to po prečítaní ntrániek nebude jasné.Môžeš si viac iškodiť.

iilaa

tak nepises , kolko ta ta hlava boli.
moze to byt:
od krcnej chbtice
od zapalenych dutin, hlava boli hrozne
od nejakeho zapalu v organizme
od nejakeho ochorenia v organizme
od nejakeho nadoru v hlave
nezabudaj , ze len sprosta hlava neboli.. a preto chyt sa rozumu a utekaj k doktorke, a svoje problemy riadne nafukni, zvelic... , tak aby ta neodbila dalsou krabicou ibalgenu. Napis ako si dopadol... cau

tiňuška

Ahoj Michal, ja som mávala podobný problém a trvalo mi to asi pol roka. Potom som bola aj u neurologičky a u ortopeda. A problém bol v tom, že som mala seknutý alebo resp. posunutý jeden stavec a to mi vrážalo do hlavy. Ale vieš čo, záleží na tom kde ťa tá hlava bolí. Lebo môže to byť napr. aj migréna a možno aj niečo iné, ak ťa to bude bolieť ešte dlho, tak choď radšej k doktorke a ona ťa už pošle k odborníkom, ale určite to nenechaj len tak. Lebo s boľavou hlavou sa nedá na nič sústrediť.