Neustale grganie

Príspevok v téme: Neustale grganie
soft

Ahojte, posledne 4 tyzdne ma trapi neustale grganie. Nie je to take normalne nechutne ako to robia chlapi ale proste stale sa mi uvolnuje mnozstvo vzduchu, nema to ziadny pach alebo tak, len to stale vychadza hore. Ak sa to snazim kontrolovat a ten vzduch zadrziavam, mam strasne tazky zaludok, ako keby som zjednla aspon 4 poriadne porcie reznov.
Prosim vas, viete mi niekto poradit ako sa toho zbavim a cim to vlastne je????

martin_vag

Mne na graganie pomohol TUMS. Po dlhodobejsom a pravidelnom uzivani grganie preslo. Po kazdom jedle u mna nastalo 2 - 3 hodinove grganie. Tums som bral 2 - 3 tablety po jedle a gragnie bud ustupilo alebo sa skratilo. Bola to neskutocna ulava. Na gastre mi nezistili ochorenie. Po vysetrni mi dal lekar do ruky hrst letakov s tym, ze mam skusat co mi zaberie :/.

chypo

mna tiež toto grganie tapi sere ma to a ked som zadržal dych alebo držal to tak som sa skoro dogrcal ak niekto zistite ako sa toho zbaviť pls napište na email pls Marian19971@azet.sk dakujem

katyel

teno istý problém mám aj ja, pritom helicobactera mi nezistili (odber krvi) a ani celiakiu, neviem čo mám robiť nepomáha mi už ani helicid, občas mi pomohli probiotiká, ale tie už mi tiež nepomáhajú.. nechápem predtým som bola úplne zdravá..

Sebi

ahojte.Ja som absolvovala gastro v rakusku a tiez mam ten isty problem.Uz neviem co s tym.Je to neprijemne.Ide to akokeby z vnutra ani nic nezjem a stale grgam.viete niekto poradit???

aluša

Dobrý deň ako tu čítam tak presne aj mne sa to stalo .Od kedy som bola na tej hadici tu na Slovensku tak stále grgám asi 150 krát denne čo ma strašne štve. A ako tu čítam tak aj vy máte presne ten istý problém po absolvovaní tej hadici. Ja som už raz bola v Belgicku na tej hadici a vôbec som negrgala. Ale odkedy som absolvovala tu na SK tak grgám neustále. Tak niečo v tom bude asi ,ked všetci máme ten istý problém. Už nato nikdy nepôjdem tu mi robili veľmi zle. Nemám dobré skúsenosti. V Belgicku po absolvovaní som hned isla do roboty a tu na SK som skolabovala a bola som tak zničená že som musela ísť hned domov.

nofresh

Dobrý deň ,bol by som veľmi rád , ak by mi niekto skúsený poradil čo robiť s mojim grganím , je to veľmi časté ,najviac to je po jedle , pocas posilnovania , keď som hladný, asi mesiac do zadu som bol na gastroskopii a roznych tychto testoch,nič mi nezistili a zostalo to na mŕtvom bode a veľmi ma to už trápi , je to hrozne nepríjemné , aj keď idem či už s priatelku alebo s kamarátmi von a stále grgám,veď asi chápete,bol by som nesmierne zaviazaný tomu čo má nejakú takúto skúsenosť a podelí sa so mňou o ňu,Dakujem vopred :))

natalia 151

chcem sa spytať ako dlho trva endoskopia.hadica do žaludka.....a ake toje ???ja mam isť nato ale bojim sa toho či to zvladnem

Dizo

nene77 neviem či uz si všimneš moj komentar lebo pišem po neakej dobe čo ty.. ale mam presne ten isty problem po absolvovani gastroskopie či endoskoie či ako sa to vola proste tej hadici čo ti pchaju do krku sa mi neustale grga uz mesiac.. myslel som si ze je to dôsledok liečby ale prd.. presne odtoho dna sa mi grga a akoze sere ma to .. bol som nato uz aj predtym no nespôsobilo mi to tento problem .. no uz nato nikdy nepojdem..