LEKARSKE TAJOMSTVO

Príspevok v téme: LEKARSKE TAJOMSTVO
vie to niekto?

MOHLA BY SOM SA SPYTAT NA JEDNU OTAZKU?VELMI RADA BY SOM PORADILA JEDNEJ KAMARATKE V OTAZKE NA LEKARSKE TAJOMSTVO CO SA TYKA GYNEKOLOGIE...ONA SA TAM BOJI IST LEBO KED TAM POJDE S MAMOU ALE ONA BUDE CAKAT VONKU CI JEJ NIECO GYNEKOLOG POVIE OHLADOM JEJ STAVU AKO NAPRIKLAD ZE UZ NIEJE PANNA A PODOBNE.MA 16 ROKOV A JA SOM SI NEBOLA ISTA ALE VIEM O TEJTO STRANKE TAK SA PYTAM ABY SOM JU MOHLA UKLUDNIT A POVEDAT JEJ PRAVDU LEBO JA TO NEVIEM AKO TO JE. :) PROSIM NAPISTE SEM KTO VIE.DAKUJEM VELMI PEKNE. :)

samanta

to fakt nechapem naco tam ist s mamou? mama je ina generacia, naco ju do takych veci zatahovat. osobitne moja mama bola vzdy taka pruderna, ze sa tvarila, ze veci ako gynekolog a sex neexistuju a to ma 2 dcery

qiu

ivalc... ako ja osobne keď som išla 1. krát ku gyn. nebrala jak veľký moment..je to lekár ako každý iný... Ale mať mamu, ktorá ti je aj kamarátkou je super to sa musí nechať... Veľkých momentov v živote ešte budeš mať veľa a určite nebude pri každom aj tvoja mamina, ale napríklad kamarátka, alebo priateľ... takže neviem prečo by aj tu nemohol byť niekto iný. Ale je to individuálne. Maj sa pekne papa

ivalc

....no baby som smutna z vasich prispevkov.....mam15 rokov a pred mesiacom som bola u gynekologa s mojou najlepsou kamaratkou - mamkou. Neviem si predstavit aby v jednom z velkych momentov mojho dospievania bol pri mne niekto iný ako je prave ona. ... prajem vam aby ste v tej svojej nenasli len rodica...je to nadherny pocit mat takuto mamu.

nestresuj

Baby, nemelte prazdnu slamu!!! Chod ku gynekologovi sama a je to vybavene. Mas na to narok. Od 15 rokov si svojpravna za svoje rozhodnutia. Robia to vsetky dievcata. Nestresuj, myslis si, ze mama nevidi na tebe zmeny? Na zene vidiet, ak stratila panestvo a pod.

neva

pet - ku gynekologovi môžeš isť sama, bez doprovodu rodičov hoci aj od 15 rokov.
Ak ide s Tebou matka, lekar jej na jej požiadanie musí /do 18r./ podať správu o Tvojom zdravotnom stave.
To, či je niekto panna, alebo nie, nemení nič a nemá žiadny vplyv na zdravotný stav.
Na Vašom mieste by som poprosila lekarku, aby o panenstve s matkou nehovorila.

qiu

Ale nie prečo by jej to mal hovoriť? On musí dodržať lekárske tajomstvo..ja som len povedala že ak sú oni dvaja kamaráti tak si určite niečo povedia - resp. on jej odpovie na jej otázky...A vôbec prečo tam chcete isť s mamou? zoberte si radšej kamarátku, alebo chodte sami.