Kyvu sa mi zuby !!

Paviel

to by aj mna zaujimalo.. mam 17 rokov a citim ze sa mi spodne zuby niekedy kyvu, ked si ich napr perou posuniem alebo jazykom

RNG

re. koloidna strieborna voda
Na Slovensku dostat anglicku znacku AG 100 a ja som minuly tyzden spustil Slovensku malovyrobu v Lucenci aby bola cenove pristupnejsia, ako dovoz.

Aloe Alka

mapis e-mail vo firme v ktorej pracujem mame vynikajucu zubnu pastu a ešte dva vyrobky ktore su určene prave na tieto bpoblemy mame velmi vela zakaznikov ktory tieto vyrobky použivaju a su nimi nadšeni aloealka@gmail.com

IvanBA

Zajdi k zubarovi(-rke). Možno si to namýšlaš, keď sa moc sleduješ a naozaj si ich vykýveš.Nechaj si najprv poradiť lekárom, ktorý to preverí, prípadne poradí. Potom sa sem vráť o padu.Popíš, čo Ti povedal,-a a potom si nechaj prípadne poradiť, ak maš neistotu.

jajajajj

niee nekrvacaju .. myslis ze to je paradontitida?? ak ano da sa s tym nieco robit? niejakym chirurgickym zakrokom alebo co?

RNG

Treba vytlct streptokoku, ktore sa ti schovavaju pod dasnom a vytvaraju zapalu a podporuju vyrobu usadenin=plaque, ktory ti postupne odtlaca dasna a uvolnuje zuby(paradentoza).
Prirodne prostriedky:rozne sirokospektralne antimikrobialne, napr casto spominany "horkac", extrakt z grapefruitovych jadierok, komercne vyrabany ako citricidal alebo znamy ako GSE(33% citricidal).
Tak isto mozno pouzivat zriedeny peroxid vodika-zaroven bieli zuby, alebo koloidnu striebornu vodu.